FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CRAIOVA

Ziua şi scandalul în Bănie » Balaci se ia de Mititelu: "Marcel Popescu e prea deştept, nu va lucra cu Adrian"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 12 iunie 2013 16:48

Ilie Balaci nu dă nici o şansă "mariajului" Mititelu - Marcel Popescu în proiectul noii echipe din Bănie.

"Dacă luăm în calcul faptul că Marcel Popescu a adus ultimul titlu la Craiova se poate spune că este potrivit pentru Craiova. Erau doi oameni care pot să aspire la un asemenea post: Corneliu Andrei Stroe şi Marcel Popescu. Probabil primul dintre ei a refuzat şi a rămas varianta cu Marcel Popescu.

Eu nu cred însă că Adrian Mititelu şi Marcel Popescu vor lucra împreună. Marcel este foarte inteligent, deştept şi nu acceptă să fie condus de nimeni.

Nu mă interesează să fiu cooptat în club. Eu sînt unul dintre proprietarii palmaresului Craiovei. Prin tot ceea ce am făcut pentru acest club sînt implicat permanent. Nu am nevoie de funcţii onorifice în cadrul clubului.

Adrian Mititelu nu se poate schimba niciodată. El nu ştie să facă altceva. Are impresia că le ştie pe toate şi aşa va rămîne", a precizat fosta glorie a Ştiinţei într-un interviu acordat dolj.gorj-domino.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  13 Iunie 2013, 08:44

Balaci are dreptate ...el este Marele Blond ...

lolica123
lolica123  •  13 Iunie 2013, 08:33

Doamne... abia astept sa revina in fotbal Craiova, eu sunt sigur ca va face o figura frumoasa si va promova din primul an, cu bani multi, putini, va promova, si abia astept apoi sa vad pe toti cei ce-l critica pe mititelu, ce vor zice... El si cu Iancu sunt printre putinii care au avut curajul sa se puna contra mafiei fotbalistice din RO, si intr-adevar au dat de dracu, dar au tras si niste semnale de alarma... Ganditi-va ca nu a vandut jucatori (gen fratii costea), pentru a face din Craiova o echipa competitiva, sau ma rog, eu asa cred, si uite ca "l-au faultat"... parerea mea: Merita mai mult respect de la fanii craiovei...

maryuss_
maryuss_  •  12 Iunie 2013, 20:46

decat sa puna umarul la recladirea unei echipe ,mai bine vine pe la tv sa critice pe unul si pe altul .... stai bai nene in banca ta daca tu te-ai retras ca nu ti-a convenit cati bani ti-a dat mititelu !!! cu bani f multi face oricine echipa buna !!!!! adevaratii antrenori si conducatori construiesc o echipa cu bani putini !!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează