FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - COLUMBIA

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA 5 idei de la Madrid, înainte de amicalul anului » „Tricolorii” au întrerupt party-ul spaniolilor și au sosit cu invitați de marcă în „casa” care e departe de casă pentru români!

Mircea Lucescu, Anghel Iordănescu și Gino Iorgulescu au însoțit naționala la Madrid / FOTO: Ionuț Iordache (GSP.ro) +25   FOTO
Mircea Lucescu, Anghel Iordănescu și Gino Iorgulescu au însoțit naționala la Madrid / FOTO: Ionuț Iordache (GSP.ro)

Articol de , - Publicat duminica, 24 martie 2024 22:52 / Actualizat duminica, 24 martie 2024 23:22

Naționala României a ajuns la Madrid, duminică seară, punând capăt unui party la hotelul la care va fi cazată delegația „tricoloră”. Oameni importanți ai fotbalului nostru au însoțit formația pentru superamicalul cu Columbia, de marți seară: Mircea Lucescu, Anghel Iordănescu, Miodrag Belodedici, Gino Iorgulescu, Gheorghiță Geolgău și Vlad Munteanu, pe lângă federalii Răzvan Burleanu et Co.

  • România - Columbia are loc pe 26 martie, pe Metropolitano din Madrid. Meciul se va juca de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Antena 1
  • Reporterii GSP Eduard Apostol și Ionuț Iordache sunt la Madrid și transmit toate informațiile care contează despre România - Columbia.

România a ajuns la Madrid pentru superamicalul cu Columbia de marți seară, de pe "Civitas Metropolitano", partidă ce va începe la ora locală 20:30, un ceas mai târziu la București. Este cel mai important duel înainte de Euro 2024, cu un adversar de calibru, echipa celebrilor James Rodriguez și Luis Diaz fiind neînvinsă pe plan internațional de mai bine de doi ani.

GSP transmite toate informațiile înainte de România - Columbia

Florinel Coman şi Denis Drăguș
Valentin Mihăilă
Horaţiu Moldovan
Marius Marin
Florin Niţă
+21 FOTO

Casa lui Atletico Madrid este gata să găzduiască naționala României în confruntarea cu Columbia, prilej pentru Horațiu Moldovan să joace cu adevărat pe stadionul echipei de club, "Los Colchoneros" plătind 800.000 de euro în ianuarie celor de la Rapid pentru a-l achiziționa.

Gazeta Sporturilor a asistat la sosirea delegației României în capitala Spaniei și vă prezintă cinci idei din prima zi a „tricolorilor” în Madrid.

1. România a pus capăt unui party la hotelul unde este cazată

Delegația „tricolorilor” s-a cazat la „Melia Barajas”, un hotel situat la 10 kilometri/15 minute de stadionul „Civitas Metropolitano”, în zona aeroportului din capitala Spaniei. Sosirea românilor a dus la încheierea unei recepții ce s-a ținut în hotel, iar descinderea jucătorilor s-a suprapus cu plecarea invitaților!

Astfel că elevii lui Edward Iordănescu au trecut printre invitații îmbrăcați la ținută festivă, printre doamnele ce-și etalau rochiile și copiii îmbrăcați la costum care trăgeau cu ochii la băieții echipați în galben.

Fotbaliștii tricolori erau relaxați, dezinvolți, spre deosebire de mina afișată înaintea meciurilor oficiale.

2. Un amical cu peste 50.000 de spectatori pe „Metropolitano"

Biletele la meci pornesc de la 35 de euro, iar amicalul a fost organizat la Madrid, acolo unde și România, și Columbia au comunități importante. În Spania locuiesc peste 600.000 de români cu acte, cei mai mulți în zona capitalei.

Se anunță peste 20.000 de români la partida de marți seară, dublu columbieni! Sud-americanii sunt mai numeroși și câțiva sunt cazați chiar la hotelul la care "a tras" și naționala lui Iordănescu.

Foarte mulți români vor asista la meci din Diasporă, dar câțiva au sosit de duminică seară la Madrid, și-au programat un sejur. Vremea nu se anunță prietenoasă. De la 24 de grade Celsius în week-end se va ajunge la 14 grade și ploaie luni, la 9 grade Celsius în ziua meciului, chiar 5 grade la ora disputării partidei.

FOTO. Invitați de lux: Mircea Lucescu și Iordănescu senior. Gino Iorgulescu a îngropat „securea războiului” cu Răzvan Burleanu

Gino Iorgulescu şi Mihai Stoichiţă
Valentin Mihăilă
Horaţiu Moldovan
Marius Marin
Florin Niţă
+21 FOTO

România va beneficia și de susținători de marcă. Foști mari fotbaliști ai României. Mircea Lucescu, Anghel Iordănescu, Gino Iogulescu, Gheorghiță Geolgău, Miodrag Belodedici și Vlad Munteanu se numără printre cei ce au însoțit delegația „tricolorilor”. Sunt prezenți și șefii FRF.

După ani în care între șefii LPF și FRF au fost relații reci, Iorgulescu a însoțit echipa națională. Fostul internațional a venit la hotel alături de "grupul Lucescu - Iordănescu senior". A părut mai slab și mai pus pe gânduri, afectat de scandalul ultimilor ani în care este implicat fiul său, fugit în Italia. Burleanu a ajuns la hotel însoțit de Gabi Bodescu și Radu Vișan.

4. Produse românești la Madrid, foști internaționali au case în Spania

Peste 600.000 de români locuiesc pe teritoriul Spaniei, cu acte, aproape o treime în zona capitalei. Conform datelor oficiale iberice, este a doua cea mai numeroase comunitate, după marocani.

5 idei de la Madrid, înainte de amicalul anului » „Tricolorii” au întrerupt party-ul spaniolilor și au sosit cu invitați de marcă în „casa” care e departe de casă pentru români!
FOTO: Ionuț Iordache (GSP.ro)

Tocmai de aceea nu ar trebui să mire prea mult faptul că pe rafturile hipermarket-urilor găsești apă minerală Borsec (1,65 euro/1,5 litri) sau diverse cutii de pate de la 1,15 euro.

5 idei de la Madrid, înainte de amicalul anului » „Tricolorii” au întrerupt party-ul spaniolilor și au sosit cu invitați de marcă în „casa” care e departe de casă pentru români!
FOTO: Ionuț Iordache (GSP.ro)

Românii interacționează pe diverse grupuri de Facebook, se ajută sau își dau ponturi cu privire la angajări în diverse domenii de activitate.

Totodată, foști internaționali români au proprietăți în Spania: Gică Craioveanu la Castellon, Ioan Andone și Sergiu Radu la Marbella, Costel Gâlcă la Mallorca, Lucian Marinescu la Salamanca și Flavius Stoican la Alicante.

5. România se antrenează în casa lui Real Madrid, Columbia, în cea a lui Atletico

Înaintea amicalului, România se va antrena la Valdebebas, baza „galacticilor” de la Real Madrid, luni seară. Așa cum GSP.ro a informat, administratorii bazei nu permit accesul media la ședința de pregătire.

În schimb, columbienii se vor pregăti în baza lui Atletico Madrid.

GSP E LA MADRID. Eduard Apostol și Ionuț Iordache, primele informații înaintea amicalului România - Columbia

Citește și alte știri despre loturile naționale ale România:

Premiat de Burleanu pe teren, a analizat la sânge naționala: „Era normal să n-avem pretenții” + Verdict în privința lui Ianis Hagi: „I-ar face un bine”
INTERVIU
Premiat de Burleanu pe teren, a analizat la sânge naționala: „Era normal să n-avem pretenții” + Verdict în privința lui Ianis Hagi: „I-ar face un bine”
Cum a fost percepută în Anglia prestația lui Radu Drăgușin cu Irlanda de Nord: „I-a demonstrat lui Postecoglou că...”
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD
Cum a fost percepută în Anglia prestația lui Radu Drăgușin cu Irlanda de Nord: „I-a demonstrat lui Postecoglou că...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  25 Martie 2024, 11:01
Postat de ionut.puiu444 pe 25 Martie 2024, 05:58

6. Ne dă Columbia de ne satură de fotbal. 3 - 0 sau 4 - 0.

Sa-l bage repede pe Tarnovanu in poarta, ca e obisnuit sa incaseze 4-5 pe meci.

tk2014
tk2014  •  25 Martie 2024, 10:19

anul 2024 si componența alaiului echipei nationale e tot fosta securitate. trista imagine, 25 de baieti care nu stiu sa scrie si sa citeasca supervizati de sfatul batranilor.

Maradonatu
Maradonatu  •  25 Martie 2024, 09:34
Postat de parachioara5 pe 25 Martie 2024, 08:43

ne am saturat de pierzatori ...

Dacă vrei, îți fac un consult psihiatric.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează