FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

7 rateuri memorabile şi cheltuieli incredibile în 3 ani de mandat al lui Burleanu » Aroganţe de 1 milion de euro şi angajaţi amatori

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 11:03

După remiza cu Danemarca, selecționerul Christoph Daum îi ridica osanale șefului FRF pentru proiectele federale.

Ediţia de azi a Gazetei Sporturilor reconstituie un traseu în 7 trepte din administrația Burleanu, care arată, de fapt, cheltuielile incredibile și rateurile memorabile punctate de actualul președinte în 3 ani de mandat.

1. Centre de Excelență cu finanțare publică blocate

FRF a înființat până acum patru centre naționale de pregătire pentru juniori, iar planul inițial era acela al unei cofinanțări federație-autoritate publică.

Momentan, doar la Tg. Mureș mai există susținerea Primăriei, care suportă masa și cazarea pentru fotbaliști. La Deva, Buzău și Timișoara s-au oprit parteneriatele, pentru că aceste Centre de Excelență nu au Certificat de Identitate Sportivă (CIS), iar pomparea de bani în proiect le-ar putea aduce primarilor probleme penale.

900.000 €de euro a investit FRF în Centre în 2015 și 2016: va trebui să suporte sume suplimentare în absența finanțărilor locale

2. Peste 1 milion E pentru aroganțe cu foștii angajați

FRF a pierdut marea majoritate a proceselor cu foștii angajați, pe care administrația Burleanu i-a aruncat peste bord după ce s-a instalat la Casa Fotbalului.

În plus, șeful federației a respins un gentlemen's agreement cu Prunea pentru reinstalarea acestuia la sectorul internațional pe un proces derivat din vremea lui Sandu și câștigat de fostul internațional. Distracția depășește un milion de euro, sume returnate către foștii angajați și costurile cu avocații.

3. Doi amatori în posturi-cheie: Vișan și Șari

Burleanu a promovat în două posturi importante oameni foarte slabi și complet habarniști în materie de fotbal. Este vorba despre secretarul general Radu Vișan și șeful proiectului Euro 2020, Florin Șari.

Primul a fost coleg cu Burleanu la Administrația Prezidențială. Ambii au prezențe aproape nule în spațiul public și deoarece cunoștințele lor în materie de fotbal nu depășesc nivelul unui chibiț minor din Cișmigiu.

Toate celelalte rateruri ale actualei conduceri FRF pot fi citite în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor şi pe platforma Gazeta Digitală.

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Acuze dure ale lui Ganea la adresa lui Stanciu, Chipciu și Keșeru! N-a scăpat nici Daum: "Prin Germania nu-l băga nimeni în seamă, era caricaturist"

Reproșurile lui Iordănescu jr la adresa selecționerului: "Daum ne-a făcut promisiuni fără acoperire"

Dezvăluiri din vestiarul naționalei » Florin Andone, pus la zid de grupul de jucători stelişti!

Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  29 Martie 2017, 14:15

Sunt foarte curios sa vad reactia cluburilor de fotbal si a asociatiilor romanesti dupa ce Burleanu se va fi dus din fruntea FRF. Cine ii va imputa lui Burleanu si echipei manageriale salariile/veniturile cu care au fost platiti si pentru care nu au facut nimic pt atingerea obiectivelor institutionale. Cred ca e firesc sa se procedeze asa si sa se ceara un audit financiar. Mult nu mai e !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează