FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

A ajuns căpitanul României, dar în naționala șomerilor! Considerat cel mai mare talent în 2008 de Steaua: "Am greșit"

Foto: Georgiana Raluca
Foto: Georgiana Raluca

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iulie 2016 18:55

Andrei Ionescu a ajuns la 28 de ani și e liber de contract, însă în urmă cu 8 ani era considerat "Micul Balaci" și era transferat de Steaua de la Universitatea Craiova.

Mijlocașul care până la finalul anului trecut a jucat în liga a doua din Olanda la FC Eindhoven a ajuns căpitanul naționalei jucătorilor fără contract a României. Echipa condusă de el a bătut șomerii din Bulgaria, scor 2-0.

Ajuns la Steaua în 2008 de la Universitatea Craiova pentru 500.000 de euro plus 50% dintr-un eventual transfer, Andrei Ionescu nu s-a adaptat și în 2011 Gigi Becali a scăpat de el pentru că jucătorul nu voia nici să accepte diminuarea salariului.

Acum, tatăl lui Andrei, Victor Ionescu, a vorbit despre cariera fiului său și spune că fotbalistul încă nu și-a spus ultimul cuvânt în cariera de fotbalist.

"Din păcate, Andrei a rămas din nou fără echipă, însă eu vă asigur că nu e un jucător terminat. Consider că el a avut în ultimii ani mare ghinion, dar recunosc că şi eu am greşit cu nişte sfaturi în perioada în care el se afla la Steaua. Însă mă deranjează că foarte mulţi oameni i-au întors spatele în România. În Craiova i s-au închis toate uşile în nas deoarece e considerat omul lui Mititelu, iar mulţi dintre cei care au fost sau sunt la actualul club din oraş nu au trecut cu vederea faptul că el a jucat la Steaua. A mai avut probleme şi cu accidentările în aceşti ani.

După ce a plecat de la Steaua, Andrei avut experienţe prin Belgia, Ungaria, Irak şi Olanda, dar nu au fost chiar atât de reuşite aşa cum el îşi dorea. Apoi eu consider că Andrei nici nu a avut un impresar care să îi apere cât mai bine interesele, iar acum Traian Gherghişan încearcă să facă ceva pentru fiul meu. Eu sper că Andrei o să îşi găsească o nouă echipă şi o să demonstreze că nu e un fotbalist terminat aşa cum foarte mulţi oameni de la noi îl consideră", a declarat Victor Ionescu pentru Fanatik.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
mvradulescu
mvradulescu  •  11 Iulie 2016, 07:38
Postat de vbga pe 09 Iulie 2016, 19:51

Un fel de Mitea de Alin Stoica si sunt multi care s-au nascut vedete si au murit sperante.

Să nu cântăm prohodul nimănui ! Atâta doar, că perspectivele sunt mai puțin îmbietoare ca acum 8 ani, iar timpul nu trece în favoarea sa ... Să-i dorim SUCCES !!!

1015836748450902
Vladut Neagu  •  09 Iulie 2016, 21:51
Postat de travka pe 09 Iulie 2016, 21:16

da ai dreptate, de aia cele mai scumpe transferuri din istoria tarii au fost facute de Steaua, lasa ca vedem noi unde pleaca Lazar-Rotariu si ceilalti tineri de la voi, o sa plece in liga a doua direct, de fapt lazar nu stiu daca mai e tanar, de cand minte negoita ca baga milioane de euro Lazar a imbatranit saracu =))

Lazar face 27 :))

travka
travka  •  09 Iulie 2016, 21:16
Postat de dinamo_fan pe 09 Iulie 2016, 20:50

ca jucator tanar daca te transferi la steaua in proportie de 90% ti-ai ingropat cariera. daca nu confirmi la primul sezon si pleci afara ajungi taburetul pe care isi reazama ciobanul picioarele.

da ai dreptate, de aia cele mai scumpe transferuri din istoria tarii au fost facute de Steaua, lasa ca vedem noi unde pleaca Lazar-Rotariu si ceilalti tineri de la voi, o sa plece in liga a doua direct, de fapt lazar nu stiu daca mai e tanar, de cand minte negoita ca baga milioane de euro Lazar a imbatranit saracu =))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează