FOTBAL  »  NATIONALA  »  DANEMARCA

Accidentați! Tricolorii pot scăpa de doi adversari puternici: atacul Danemarcei e în cârje

Dolberg a fost lovit joi, în Europa League, de compatrioții de la FC Copenhaga // FOTO AFP
Dolberg a fost lovit joi, în Europa League, de compatrioții de la FC Copenhaga // FOTO AFP

Articol de - Publicat luni, 20 martie 2017 00:00

Jørgensen și Dolberg, golgeterii lui Feyenoord și Ajax, pe care selecționerul Hareide voia să-i titularizeze duminică, la Cluj, au suferit ieri leziuni la aductori.

Într-o clipă, danezii par să fi rămas fără cei mai în formă atacanți! Și Nicolai Jørgensen, și Kasper Dolberg s-au accidentat! Ambii riscă să rateze călătoria la Cluj.

Sâmbătă, Dolberg era în lotul lui Ajax pentru meciul cu Excelsior (1-1). Dar ieri, blondul în vârstă de 19 ani n-a mai jucat la Rotterdam. În ultima clipă, a renunțat.

Adolescentul, 18 goluri și 7 assisturi în acest sezon, are o leziune la aductori, au anunțat "lăncierii" pe Twitter. Și danezii s-au alarmat, pentru că selecționerul Åge Hareide plănuia să-i surprindă pe "tricolori" tocmai cu Dolberg. Alarma s-a transformat în panică la Copenhaga, după ce Hareide a aflat și de Jørgensen.

"Dacă nu voi fi refăcut, nu voi fi pe teren la «națională»"

Vârful lui Feyenoord, 23 de goluri și 15 assisturi în actuala stagiune, care a marcat și ieri (2-1 cu Heerenveen), a fost înlocuit în minutul 87. N-a mai putut continua. "Am dureri la aductori. Nu sunt sigur dacă voi fi refăcut pentru partida echipei naționale", a declarat Jørgensen cotidianului batav Algemeen Dagblad.

"Dacă nu voi fi apt, nu voi fi pe teren. Dar medicii trebuie să decidă".
Hareide mai are doi atacanți în lot. Unul e Cornelius, 15 goluri și 5 pase decisive la FC Copenhaga. Al doilea, Braithwaite, 11 reușite și 3 assisturi la Toulouse.

Eriksen înscrie și el

Vedeta vikingilor, Christian Eriksen, a punctat în Premier League întâia oară în acest an. Ieri, mijlocașul lui Tottenham a șutat de la 20 de metri cu stângul, excelent plasat, lângă bară. Are 10 goluri și 16 pase decisive în toate competițiile 2016-2017.

"Totul sau nimic împotriva românilor"

Simon Kjær, căpitanul danezilor, vine azi la reunirea de la Horsens într-un moment nu foarte bun: a lipsit la 3 din ultimele 4 meciuri ale lui Fenerbahce din cauza unor mici accidentări. "Numai o victorie contează în România. Trebuie să recuperăm punctele pierdute cu Muntenegru".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
wba33
wba33  •  20 Martie 2017, 18:26
Postat de tihi pe 20 Martie 2017, 13:18

Nu fiti bucurosi pentru necazurile altora!!! Nu este frumos !!! De fapt,si asa vom pierde !!!Se vor califica Polonia si Danemarca !!

Mentalitate de campion, bravo ! Eu zic sa nu mai traiesti ca oricum mori.

tihi
tihi  •  20 Martie 2017, 13:18

Nu fiti bucurosi pentru necazurile altora!!! Nu este frumos !!! De fapt,si asa vom pierde !!!Se vor califica Polonia si Danemarca !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează