FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Adio, Petrescu? Antrenorul lui CFR refuză locul lui Daum: "Am vorbit cu el și nu-și dorește să ajungă acum la națională"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 septembrie 2017 13:20

Iuliu Mureșan, președintele lui CFR Cluj, a vorbit despre eventualitatea ca Dan Petrescu să preia frâiele echipei naționale și spune că are o clauză în contract prin care se poate despărți de formația ardeleană.

"Am pornit împreună la un drum, el crede foarte mult în acest proiect, așa că nu cred că se pune problema ca el să ajungă la echipa națională. E normal ca numele lui să fie vehiculat, pentru că este cel mai bun antrenor din țară.

Sigur că ar exista variante prin care el s-ar putea elibera de CFR Cluj, noi nu ținem pe nimeni cu forța, dar din ce am mai vorbit cu el, nu își dorește să ajungă acum la echipa națională.

Eu vreau să rămână la noi, normal. Pe mine mă interesează și națională, dar cel mai mult mă intereseaza clubul la care lucrez", a spus Iuliu Mureșan la Pro X.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  06 Septembrie 2017, 23:00

pai normal ca petrescu nu vine, el vine numai dupa ce se cheltuie o avere pe echipa si se tocmesc arbitrii! doar ce, ai vrea sa vina la o echipa sa-si arate valoarea? o mai da el in bara cu o gramada de bani cheltuiti, gen poli-cfr 4-0 la un moment dat, darmite daca ii pui sa joace cu nicoara si cu petreleu?!

gicab
gicab  •  06 Septembrie 2017, 16:43
Postat de xpslx pe 06 Septembrie 2017, 15:55

Adica daca voi nu puteti sa-i aduceti la Contra ce jucatori vrea din cauza ca,canci bani,restul care o fac inseamna ca gresesc?:)) Cum adica Petrescu fara jucatori ii 0?Pai ce,joaca el in locul lor?Normal ca-i 0,un club NORMAL aduce jucatori la cererea antrenorilor.

Ești pe lângă subiect... dacă la naționala i se puteau aduce jucătorii doriți venea pe jos de la Cluj

xpslx
xpslx  •  06 Septembrie 2017, 15:57
Postat de Iulian Tecuceanu pe 06 Septembrie 2017, 15:18

pe cine a antrenat Petrescu asta? pe unirea urziceni si pe la rusi si-a fost dat afara.....hai basti! De Lucescu ati auzit????

Care Lucescu?Voi mai cititi asa una alta inafara de comentati?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează