FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Adio, Răzvan! Mircea Sandu: "Îl vreau pe Oli la naţională"

Mircea Sandu
Mircea Sandu

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 20 mai 2011 23:20

Preşedintele Federaţiei de Fotbal, Mircea Sandu, şi-a manifestat interesul pentru Cosmin Olăroiu şi speră să îl convingă pe acesta să vină antrenor la echipa naţională

"Vă spun în premieră că primul candidat la echipa naţională este Cosmin Olaroiu. Ţin în continuare la Razvan Lucescu dar trebuie sa recunosc ca m-a dezamagit. Pot vorbi despre Olăroiu pentru că el nu a semnat contract cu Steaua. Dacă echipa naţională cîştigă cu Bosnia, nu am de ce să îl iau pe Oli", a spus Mircea Sandu la Fanatik Show, de la DigiSport.

Acesta a vorbit şi despre succesul Oţelului din campionat şi spune că Marius Stan şi Dorinel Munteanu au colaborat foarte bine: "Preşedintele Marius Stan a asigurat liniştea la Galaţi, dar meritul principal este al lui Dorinel Munteanu".

"Pe 2 iunie vom afla dacă Timişoara a obţinut licenţa. Pînă atunci nu pot să spun nimic despre asta", a mai spus Sandu referitor la dosarul de licenţiere al bănăţenilor.

Preşedintele Federaţiei a intrat în direct la Premium Liga, de la GSP TV, unde a dezvăluit motivul pentru care este supărat pe Lucescu Jr.: "Nu m-a sunat de cîteva luni, nici măcar de Paşte nu a făcut-o şi nu înţeleg de ce. Eu ştiu că el are altă educaţie. Altfel, îl susţin pentru că eu vreau ca echipa naţională să aibă rezultate. "

Deşi lasă să se înţeleagă că dezamăgirea nu vine dinspre rezultatele lui Răzvan la echipa naţională, Mircea Sandu pune totuşi o întrebare retorică ciudată: "Unde am greşit cînd am spus că îl vreau pe Olăroiu!?"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
salaaurel
salaaurel  •  21 Mai 2011, 10:13

Cred ca M Sandu ar trebui sa faca urmatoarele mutari :la nationala Iordanescu , Hagi la FRF in locul lui ,iar la liga Popescu Gica si sunt convins ca toata lumea ar fi bucuroasa si altele ar fi si rezultatele.

krystyan001
krystyan001  •  21 Mai 2011, 09:55

SE PARE CA RAZVAN A AVUT DREPTATE!!! EL TOT TIMPUL A SPUS DE CAMPIONAT CA ESTE SLAB - NU MAI VIN JUCATORI BUNI DIN URMA, IN SFARSIT SI MARII OAMENI DE FOTBAL DIN CLANUL BECALI II DAU DREPTATE AS VREA SA VINA HAGII DUPA CUM SE VEHICULEAZA SA-SI RUPA GATUL IAR, DAR EL E MODEST, NU CERE DECAT TREI ANI PT REZULTATE IAR EL DE LA ALTII CERE REZULTATE IMEDIAT, CRED CA DACA VINE LA NATIONALA NU MA MAI UIT LA MECIURILE NATIONALEI NU INTELEG DE CE HAGI SI NU DORINEL, ANDONE, REDNIC ANTRENORI CARE AU AVUT REZULTATE SI PERFORMANTA NU SUNT BAGATI IN SEAMA SUNT PESTE HAGI RUSINE FEDERATIEI

krystyan001
krystyan001  •  21 Mai 2011, 09:42

HAGI RENUNTA, NU AI DOVEDIT NIMIC CA ANTRENOR, SI MAI ESTI SI PRETENTIOS PE DEASUPRA, IA O ECHIPA DE JOS SI FA-O CAMPIOANA, SI ASA VEI DEVENI ANTRENOR

Vezi toate comentariile (47)
Comentează