FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA, 28 MARTIE, 20:15, ANTENA 1

Adrian Ilie: "Mutu reprezintă foarte mult din potenţialul echipei naţionale"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 februarie 2009 00:00

Fostul internaţional Adrian Ilie consideră că Adrian Mutu şi Cristian Chivu reprezintă o mare parte din potenţialul reprezentativei şi avertizează asupra potenţialului extraordinar pe care îl are naţionala Serbiei.

"Amicalul împotriva Croaţiei a fost un test bun, avînd în vedere că Serbia se aseamănă ca stil de joc cu adversarul nostru de miercuri. Chiar dacă au lipsit Mutu şi Chivu, România a jucat bine şi putea obţine mai mult de la acest meci. Orice titular al echipei naţionale este important, va conta şi absenţa lui Dorin Goian. Adrian Mutu reprezintă foarte mult din potenţialul reprezentativei. Va trebui să fim atenţi pentru că sîrbii sînt talentaţi, duri, pasionaţi şi ne va fi foarte greu cu ei!" a spus Adrian Ilie pentru gsp.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  16 Februarie 2009, 14:14

Cu adevarat reprezinta mult din potentialul Romaniei insa cum acesta e apropape de zero, nationala chiar nu sta intr-un mut al carui caracter e mai mult decat indoielnic.

 •  16 Februarie 2009, 14:10

super jucator mutu, dar pt ca e prefacut si are un caracter de kkt spre deosebire de jucatorii din generatia trecuta ii doresc sa faca o ruptura musculara exact inainte de meciul cu Serbia.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează