FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Adrian Mutu cere schimbarea lui Victor Piţurcă şi trage un semnal de alarmă: "Cu Boloni ne-am întoarce în timp! Mai avem puţin şi îl chemăm pe nea Imi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 02 mai 2014 11:37

Atacantul Petrolului, Adrian Mutu, face un nou apel către FRF pentru a schimba selecţionerul, fiind de părere că ar fi mult mai benefic pentru fotbalul românesc un antrenor tînăr la echipa naţională. 

"Briliantul" vine şi cu propuneri, dar trage şi un semnal de alarmă spre o posibilă ţintă pe care şefii Federaţiei au avut-o în urmă cu puţin timp.

"Reghe, Contra, Dan Petrescu, Olăroiu pot fi soluţii extraordinare pentru naţională, au ambiţia de a creşte în carieră. cu Boloni ne-am întoarce înapoi. Mai avem puţin şi îl chemăm pe nea Imi la echipa naţională.

Acum este o schimbare în bine la naţională, iar schimbarea totală pe care o dorim trebuie să conţină şi o şansă unui antrenor tînăr”, a spus Adrian Mutu la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  03 Mai 2014, 03:20
Postat de vladp pe 02 Mai 2014, 19:11

Mda, Mutu, (fost golgeter al seriei A) n-are dreptul sa-si de cu parerea, sau mai bine zis sa raspunda intrebarilor puse de jurnalisti insa voi aici, experti de experti aveti tot dreptul sa-l judecati. Nu stiu cum e cosntruita natia asta a noastra ca totdeauna cei mai buni experti in domenii sunt cei ce n-au de-aface cu domeniul respectiv fie delco, fie doar amatoreste. De-asta merg lucrurile cum merg in tarisoara noastra, de prea multa pricepere si expertiza de nivel inalt! Romanii (si nu vorbesc de exceptii), se pricep cel mai bine la meseriile altora; la ale lor sunt bata. O sa ziceti ca si eu intru in catgoria asta. Partial da, insa tinand cont ca am jucat fotbal de performanta...

n-a fost, frate, mutu golgeter in Serie A niciodata. a fost vreo 2-3 sezoane printre cei mai importanti marcatori, dar titlul de golgeter nu l-a luat niciodata. si mai las-o moarta cu mutu peste hagi ca atitudine in teren sau "comportamental in teren" cum ai spus tu (apropo, ce naiba inseamna asta, ca mutu "comportamental in teren" a fost net superior lui Hagi???). Hagi a fost un profesionist desavarsit, in teren, in afara lui, sub teren, pe marginea terenului, oriunde vrei tu. S-a dedicat fotbalului 100% atat in teren, cat si in afara lui. Sa spui ca Mutu a fost net superior lui Hagi mi se pare o imbecilitate, o lipsa de bun simt aproape. Fotbalistul Hagi a fost un model

vladp
vladp  •  02 Mai 2014, 19:48
Postat de cracker pe 02 Mai 2014, 19:35

Pana la ultima virgula ai avut dreptate in tot ce ai spus, de la ultima virgula ai inceput sa spui poveste SF.

Chiar crezi ca esti in masura sa-m analizezi corect comentariile? Ca dai din fleanca, asta am observat; fecareala e sport national insa ceva logic, obiectiv si cu sens, poti sa inchegi? Nu mi-am propus sa te jignesc, ce faci tu nu difera prin nimic de ce fac70-80% din romani, (politicieni, oameni de presa, etc) dar cred totusi ca e vremea sa ne maturizam si sa incercam sa fim seriosi in tot ce spunem si ce facem. Mutu a fost un fotbalist foarte bun. S-ar putea sa mai aiba ceva de spus (Ryan Giggs joaca inca la 40 de ani, comparatia nu este exagerata) asa ca un pic de prudenta in aprecierea lui, nu ne-ar strica. Multi l-au considerat terminat si pe Sanmartean, eu NU! Asa si cu Mutu!

vladp
vladp  •  02 Mai 2014, 19:40
Postat de vladp pe 02 Mai 2014, 19:27

As vrea sa va mai spun ceva; e total deplasat ca in analiza unei situatii sau ca in cazul de fata,in judecarea calitatilor si performantelor unui fotbalist, sa va construiti opinia apeland la argumente de natura subiectiva (ca s-a drogat, ca s-a batut, ca e arogant, ca e afemeiat etc) si sa ignorati total ce este important: analiza parametrilor reali ce permit evaluarea corecta a subiectului in discutie. Nu poti afla raspunsuri si nici solutii la problemele reale, folosindu-te de instrumente nepotrivite. Fotbalistul Mutu trebuie judecat diferit si prin alte parghii decat omul Mutu, din afara terenului. In teren, Mutu comportamnetal i-a fost net superior lui Hagi.

Mutu n-a calcat niciun arbitru pe bombeu, n-a scuipat pe nimeni in teren, n-a rupt piciorul nimanui. Hagi in schimb, a facut-o? Iata deci un aspect unde Mutu in judecata mea, i-a fost superior lui Hagi. Ca va place sau nu, Mutu a avut toate premizele sa-l depaseasca pe Hagi si in materie de performante personale ca fotbalist (ma refer la numar de goluri si de prezente cu amprenta intr-unul din cele mai puternice campionate), i-a fost superior lui Hagi. Sunt roman si eu si ei dar nu pot sa fac din Hagi ceva ce nu-l ajuta nici pe el insusi. Ajuns sa se creada cel mai cel din toate timpurile, nu-si mai cenzureaza gandurile si si le exprima intr-o maniera din ce in ce mai jalnica pt el.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează