FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LUXEMBURG 3-1

Adrian Mutu: "Nu am vrut banderola. Răzvan a decis ca Raţ să fie căpitan"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 30 martie 2011 00:00

Adrian Mutu, autor al unei duble în meciul cu Luxemburg, 3-1, spune că România mai are şanse de calificare pentru Euro 2012.

"Eu cred că atît timp cît mai sînt şanse matematice, trebuie să credem în această calificare",a declarat Adrian Mutu la finalul meciul.

"Am avut noroc astăzi"
Atacantul român nu a vrut să comenteze reacţia fanilor din timpul meciul cu Luxemburg cînd aceştia i-au cerut demisia lui Răzvan Lucescu.

"Am dat gol imediat şi cred că asta a fost norocul nostru astăzi. Pînă la urmă nu trebuie să ne interesez ce strigă suporterii, ei au dreptul să scandeze orice. Noi trebuie să aratăm că merităm să purtăm acest tricou prin evoluţiile noastre. Nu pot să spun că m-am simţit mai bine în acest sistem pentru că în Bosnia nu am avut nici un sistem de joc".

A refuzat banderola
Decarul naţionalei spune că nu a vrut să ia banderola atunci cînd Tamaş a fost schimbat.
"Mi se pare corect că Raţ a luat banderola cînd a ieşit Tamaş. Cristi Săpunaru a vrut să-mi dea mie banderola, dar i-am facut semn că nu vreau, să i-o dea lui Raţ pentru că astfel a decis Răzvan şi eu îi respect deciziile".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (25)
cj1960i
cj1960i  •  30 Martie 2011, 01:38
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

SI ALA STIE FOTBAL LA FEL CA MARELE S.......

valut24
valut24  •  30 Martie 2011, 00:49
Postat de valut24 pe 30 Martie 2011, 00:47

bha nene...eu sunt stelist de cand ma stiu...dar ce draq sa caute banel la nationala?ai innebunit?:)))))

si nici bilasco nu are ce cauta ...cum nici muresan nici roman

valut24
valut24  •  30 Martie 2011, 00:47
Postat de marian79iulian pe 29 Martie 2011, 23:39

poi ce, trebuia sa spuna mutu asta? s-a vazut de la 50km, de ce sa-l supere pe lucescu ca a spus mutu adevarul? eu cred ca totusi jucatori romani din care se poate face o nationala decenta sunt, nu prea are cine in momentul asta sa-i selectioneze si sa-i antreneze cum trebuie! tatarusanu nu e bun? lung jr? pantilimon? goian? radoi? gardos? papp? chivu? rat? rapa? tamas? codrea? torje? alexe? cocis? marica? banel? marinescu? bilasco? tanase? muresan?stancu? mutu? roman? daca juca piturca cu tatarusanu - tamas goian chivu - banel muresan radoi codrea rat - mutu marica nu ne batea nimeni in grupa, doar franta! dar razvan nu e piti, piti le are!

bha nene...eu sunt stelist de cand ma stiu...dar ce draq sa caute banel la nationala?ai innebunit?:)))))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează