FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU

Adrian Mutu și-a fixat planurile de viitor: "Visul meu este să fiu selecţionerul echipei naţionale!"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2015 14:52

Adrian Mutu vorbeşte în premieră despre ce va face după ce va pune ghetele în cui. Atacantul de 36 de ani se pregăteşte de o nouă experienţă fotbalistică, în India şi speră să mai joace cel puţin doi ani.

"Următorul meu obiectiv? Să mai joc măcar doi ani şi, uşor-uşor, să mă împrietenesc cu meseria de antrenor. Visul meu este să fiu, la un moment dat, selectionerul echipei naţionale", spune "Briliantul".

Acesta vorbit în revista VIP şi despre echipa naţională. Întrebat cît de mult l-a durut sau dacă încă îl mai macină faptul că nu a avut şansa să marcheze al 36-lea gol în tricoul primei reprezentative şi să devină cel mai bun marcator din istoria "naţionalei", Mutu a răspuns:

"Nu m-a durut, nu mă doare şi nici nu mă va durea vreodată. Hagi are locul lui, eu pe al meu. M-am născut Adrian Mutu, m-am născut fotbalist şi nu am intrat niciodată în teren cu gîndul să întrec pe cineva, ci, pur şi simplu, să înscriu şi echipa mea să cîştige. Statisticile sînt pentru suporteri, nu pentru mine".

"În momentul de faţă e mai greu să ratăm calificarea decît să cîştigăm grupa. Chiar dacă am fost departe de potenţialul nostru la meciul cu Irlanda, repet, misiunea imposibila ar fi să nu ne calificăm"
Adrian Mutu, atacant

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
pol1iasi
pol1iasi  •  01 Iulie 2015, 10:33

Ce vrea asta ma??? Ce a fumat????

802589673128559
Dorel Caleanu  •  01 Iulie 2015, 00:31

Mai, si eu pana acuma am crezut ca *** vorbeste prostii... Dar Mutu 10, care-l si intrece !! Am auzit ca de la coke ti se mai strica nasul, dat si la creier vad ca ajunde. A *** praf bre ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

red-dog69
red-dog69  •  30 Iunie 2015, 23:23

Sper ca nu te-ai referit la nationala ROMANIEI ....!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close