FOTBAL  »  NATIONALA  »  EXCLUSIV GSP

Al Hilal nu-l lasă pe Rădoi la reunirea lotului pentru meciul cu Franţa. Federalii susţin că vine luni!

Articol de - Publicat sambata, 02 octombrie 2010 00:00

Conducerea campioanei Arabiei Saudite, Al Hilal, nu ţine cont de regulamentul FIFA şi nu-l lasă pe Mirel Rădoi (29 de ani) să se prezinte luni la reunirea "naţionalei" României.

 

Arabii îl ţin pe Rădoi pentru meciul de miercuri cu iranienii de la Zobahan din semifinalele Ligii  Campionilor Asiei şi îl trimit direct la Paris, cu un avion particular.

Federalii susţin că Rădoi va fi prezent luni la Mogoşoaia.

Culisele cazului Rădoi le puteţi citi în ediţia tipărită a Gazetei sporturilor de duminică.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
daniel_ray
daniel_ray  •  02 Octombrie 2010, 22:41

Radoi ar mai putea campania asta, dar sunt nste miini moarte in echipa nationala (atacantii sunt problema, plus Cocis). DAR LIPSA LUI RADOI NU E VREUN SUBIECT, SA NE PASTRAM DECENTA. Pe posturile lui ( ce e el de fapt, fundas, mijlocas defensiv) avem jucatori cel putin la fel de buni. Oricum antrenorul va pleca peste o saptamina...

bcmihay
bcmihay  •  02 Octombrie 2010, 22:23

cred ca ar fi timpu sa iasa la pensie

un1ul
un1ul  •  02 Octombrie 2010, 21:46

Nu esti obligat sa vii la Nationala. Radoi poate rezolva foarte simplu conflictul. El stie cel mai bine. Poate spune foarte simplu: "Vin de miercuri seara direct la Paris sau nu mai vin deloc!" Ce e cu tigania asta?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează