FOTBAL  »  NATIONALA  »  HOTĂRÂRE

Alegeri FRF » Lupescu s-a decis în privința candidaturii la președinția Federației!

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 februarie 2018 21:59

Ionuț Lupescu, cel mai periculos contracandidat al lui Răzvan Burleanu la șefia FRF, e gata să-și anunțe candidatura pentru alegerile de pe 18 aprilie.

Directorul Comisiei Tehnice din cadrul UEFA își va depune candidatura pentru alegerile prezidențiale de la FRF în maximum trei zile, anunță TV Telekom Sport.

Apoi, în următoarele două săptămâni, Lupescu își va începe campania electorală și, conform oamenilor din fotbal, are cele mai mari șanse de a câștiga alegerile.

Ceilalți candidați anunțați până acum sunt: Răzvan Burleanu, Marcel Pușcaș, Victoraș Iacob și Sorin Răducanu.

6 ani
a fost Ionuț Lupescu director general FRF, în perioada 2005-2011

"Eu sunt convins că Lupescu va candida. 400% El serveşte micul dejun cu Ferguson, prânzul cu Mourinho...el, dacă se întoarce în România, se întoarce ca să ajute fotbalul românesc. Singurii care îl conving să facă acest pas sunt membrii afiliaţi, nu eu şi nici colegii mei"
Florin Prunea, la TV Digi Sport

"Cine crede că Becali nu este influent, înseamnă că e tâmpit! Și eu dacă aș concura cu cineva mâine, la Hagi și la Becali m-aș duce prima dată. Dacă va concura Lupescu, o lasă moale toți oamenii politici. Eu îl apreciez pe Lupescu, deși m-am certat cu el. Cu Burleanu nu m-am certat niciodată, dar e o nulitate absolută în fotbal"
Dumitru Dragomir 

"Ionuț Lupescu este una dintre cele mai bune soluții pentru a dezvolta fotbalul din România. Asta nu înseamnă că nu sunt și alte persoane capabile. Dar nivelul la care el a ajuns îl face cel mai indicat. Există și alte variante dacă el nu vrea. Peste ceea ce e acum la FRF"
Cristi Balaj

Vezi și: INTERVIU EXCLUSIV cu Lupescu despre alegerile FRF, "cum m-a ocolit Burleanu la tragerea la sorți" + o amintire răvășitoare: "Dădea cu ciocănelul în picior, cred că aș fi urlat de durere"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
haideusicfr
haideusicfr  •  10 Februarie 2018, 17:50

S-a decis ,nu s-a decis .Va fi salvarea fotbalului roamnesco-becaliot.

cneius
cneius  •  10 Februarie 2018, 16:05

Titlul " Lupescu s-a decis..." dar de fapt, nu !!! Hirtie de impachetat peste !

titiduru22
titiduru22  •  10 Februarie 2018, 05:03
Postat de catalynn2 pe 09 Februarie 2018, 23:35

In ciuda trecutului sau dinamovist cred ca este un om serios prin urmare ii urez succes! Din cate se pare semnalele pt Burleanu au aparut deja, nu de alta nu se trezeau aia taman acum sa il cheme la sectia de la Morarilor tocmai azi pt niste fapte vechi, antice si de demult ... Cum si el a fost ales in condiții similare cred ca știe ce il așteapta daca nu renunța de buna voie :-)))

Traiasca dinastia mackedoneasca care e aproape de revenirea la putere !!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează