FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD, 14 NOIEMBRIE, 21:45, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Alertă, Cosmin Moţi: "De-abia pot să merg" » Ce şanse are să joace cu Irlanda de Nord

Articol de - Publicat joi, 06 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 noiembrie 2014 21:50

Marţi seară, în minutul 21 al meciului Basel - Ludogoreţ (4-0), Moţi s-a ciocnit cu un adversar, fiind scos pe targă: "De-abia pot să merg"

Al 4-lea meci al lui Cosmin Moţi în Liga Campionilor n-a fost cu noroc. În minutul 21, stoperul lui Ludogoreţ s-a ciocnit violent cu Embolo, atacantul camerunez de 17 ani al adversarilor. A primit o lovitură dură în coapsa stîngă şi a ieşit pe targă. Şi, dintr-o dată, "tricolorul" devine incert pentru confruntarea cu Irlanda de Nord, din 14 noiembrie.

Ieri dimineaţă, Cosmin ajungea deja la Bucureşti. Voia să se întîlnească rapid cu doctorul Pompiliu Popescu pentru a afla un prim diagnostic. E grav sau nu e grav?

"Am fost aseară la nea Pompi. Am un hematom destul de mare pe coapsă. Mi-a dat cu ciocănelul, mi-a scos sînge, m-a tratat"
Cosmin Moţi, fundaş Ludogoreţ

Fundaşul a fost asigurat că "nu este chiar aşa de grav, bine că nu e ruptură. Acum, mă întorc în Bulgaria să fac o rezonanţă magnetică". A urmat un oftat: "Sper ca de vineri să pot începe alergările şi să fiu apt dacă voi fi convocat la echipa naţională". Dar recuperarea e dificilă: "În momentul ăsta, de-abia pot să merg".


Poate să joace Raţ duminică?
O veste mai bună din Grecia. Accidentat duminică, în meciul cu Ergotelis, cînd a şi ieşit în minutul 33, acuzînd o întindere la aductori, Răzvan Raţ se simte mai bine. Va face un nou set de investigaţii şi, în funcţie de rezultatul acestora, ar putea chiar să joace pentru PAOK, duminică, împotriva lui Panathinaikos. Dacă va putea evolua, nu este exclus ca el să fie convocat pentru importantul meci cu nord-irlandezii.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (2)
ares123
ares123  •  06 Noiembrie 2014, 09:50

Inainte sa pleca din tara era considerat o gloaba inclusiv de Cornel Dinu si toti dinamovistii il injurau. Daca nu era intamplarea din meciul cu Steaua nici ma,sa nu mai stia ceva de el....acum e mare vedete si pierdere pentru nationala ?

mixmax
mixmax  •  06 Noiembrie 2014, 09:11

rat e o pierdere, moti nu pt ca era oricum doar de umplutura la nationala.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează