FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU

Alex Mitriță, interviu la înălțime! Destăinuirea surprinzătoare a „tricolorului”: „Am foarte mari emoții, nu îmi plac deloc”

Alex Mitriță // foto: captură @ FRF TV
Alex Mitriță // foto: captură @ FRF TV

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 14:06 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 15:18

Alexandru Mitriță (25 de ani) a acordat un interviu pentru FRF TV în avion, în drumul spre Reykjavik, capitala Islandei.

  • Meciul dintre Islanda și România va avea loc joi, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV;
  • Dacă va trece de Islanda, România va înfrunta Ungaria sau Bulgaria, pe 12 noiembrie, pentru un loc la EURO 2020.

Mitriță, care are parte de zboruri lungi și dese de când s-a transferat în SUA, la New York City, a dezvăluit cum își petrece timpul în aeroport și în timpul zborurilor.

„Oboseala încă este, zborurile sunt foarte lungi, dar m-am obișnuit cu ele și cu siguranță mâine voi fi bine. Trebuie să stai foarte mult în aeroport, dar mereu îmi găsesc o ocupație și în aeroport și în avion. Am diferite metode de a petrece timpul: muzică, seriale pe care le urmăresc, jocuri. Cu cât am mai multe, cu atât trece timpul mai repede”, a declarat Mitriță pentru FRF TV. 

Alexandru Mitriță, foarte aproape de un transfer surprinzător! Antrenorul a confirmat discuțiile, arabii i-au făcut videoclip de prezentare

Alex Mitriță: „Nu o să îmi mai doresc să zbor”

În același timp, „tricolorul” a dezvăluit că anumite momente specifice zborurilor îl sperie și că va încerca să evite avionul după ce se va retrage din activitate!

„Cu turbulențele am foarte mari emoții, nu îmi plac deloc, am o problemă mare și la aterizare. Îmi doream să zbor când eram copil, dar acum, după ce am trăit cu zborurile din SUA în România, nu o să îmi mai doresc să zbor atunci când mă voi lăsa de fotbal”, a declarat Mitriță. 

După un zbor cum este acesta, de 14 ore cu statul în aeroport, am nevoie de 2, maximum 3 zile să fiu bine. Chiar și aseară am dormit foarte bine, nu se pune problema de mai mult de 2-3 zile 
- Alexandru Mitriță, România

VIDEO. Naționala României a ajuns în Islanda » Reporterii GSP au primele imagini de la sosirea delegației noastre

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Hărți, psihologie, secretomanie » Dezvăluiri din vestiarul naționalei: cum stabilește Rădoi echipa de start cu Islanda

Cum ar putea arăta primul „11” al lui Mirel Rădoi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează