FOTBAL  »  NATIONALA  »  AJF TELEORMAN

Alexandru Gheorghe a fost schimbat de AJF, deşi a cîştigat concursul pentru U16 Teleorman!

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2010 00:00

Chiar dacă a cîştigat un concurs de antrenor al selecţionatei judeţene, Alexandru Gheorghe a fost înlocuit de o pilă a şefului de la AJF Teleorman.

Şefii de AJF-uri fac legea în fotbalul românesc! În urmă cu o lună, Alexandru Gheorghe cîştiga prin concurs postul de selecţioner al reprezentativei judeţene Under 16 pe Teleorman. Totuşi, el nu a apucat să pregătească această echipă în nici un meci pentru că şeful AJF, Stan Prodan, s-a opus numirii acestuia.

Învingătorul n-are licenţă A
Pentru că omul pe care-l susţinea el iniţial s-a clasat al doilea, Prodan a făcut tot posibilul să nu-l instaleze pe Alexandru Gheorghe. În cele din urmă, manevra i-a reuşit cu complicitatea făţişă a FRF, iar  examenul a fost refăcut cînd Gheorghe nu se afla în ţară! Astfel, viitorul selecţioner va fi Gabi Lungu, care a concurat singur! Lungu e vicepreşedinte AJF Teleorman şi un apropiat al lui Stan Prodan. Mai mult, nu deţine licenţă de antrenor A, cerinţă minimă a FRF în momentul organizării concursului.

"Sînt dezgustat! Am simţit de la început că nu sînt dorit, fiindcă nu fac parte din sistemul lor"
Alexandru Gheorghe, antrenorul respins

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  27 Martie 2011, 21:29

STAN PRODAN ESTE RAUL FOTBALULUI TELEORMANEAN,STIE OARE DE MECIUL PE CARE SPICPO POROSCHIA L-A PIERDUT PE TEREN PROPRIU IN FATA FORMATIEI CS BUZESCU SCOR 9-10??????O MASCARADA DE NEDESCRIS,SI STAN PRODAN ZICE CA AVEM FOTBAL DE CALITATE IN JUDET,IN AFARA DE ARBITRI CARE VOR BAREMURI DUBLE,ATENTIE PENTRU A TE ARBITRA CORECT NU GASITI NIMIC INTERESANT,ASA CA DOMNULE STAN PRODAN CAND VA HOTARATI SA FACETI CURATENIE IN ARBITRAJUL TELEORMANEAN,PENTRU CA ARBITRI STRICA TOTUL

 •  20 Martie 2011, 21:54

GABI LUNGU ESTE VICEPRESEDINTE LA AJF TELEORMAN SI IN ACELASI TIMP PRESEDINTE LA ECHIPA DE DIVIZIA D CS RAPID BUZESCU,DESI REGULAMENTUL NU AI DA VOIE SA FACA ACEST LUCRU NIMENI NU CRASNESTE IN FATA LUI,IN SEZONUL 2009-2010 RAPID BUZESCU A REUSIT SA SE SALVEZE DE LA RETROGRADARE DATORITA INFLUENTEI FOARTE PUTERNICE PE CARE GABI LUNGU O ARE,A RAMAS IN MEMORIA IUBITORILOR DE FOTBAL PENULTIMA ETAPA DIN DIVIZIA D DINTR-E SPICPO POROSCHIA-RAPID BUZESCU SCOR 9-10!!!!!!!!!!!!!! O ADEVARATA MASCARADA DIN FOTBALUL TELEORMANEAN,DUPA ACEST MECI AJF TELEORMAN A DECIS CA TITLUL DE GOLGHETRER AL DIVIZIEI D TELEORMAN SA NU SE MAI ACORDE(UN JUCATOR DE LA POROSCHIA A DAT 9 GOLURI SI A DEVENIT GOLGHETER)

mozacu
mozacu  •  03 August 2010, 10:08

astia care conduc ajf-urile sunt toti niste ordinari...manevre peste manevre...nepotisme peste nepotisme...asta e romania.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează