FOTBAL  »  NATIONALA  »  ASTRA

Alibec primeşte ajutor de la unul din secunzii lui Iordănescu: "Am să-i caut pentru a vorbi câteva chestii"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2016 19:03

Viorel Moldovan, antrenor secund al echipei naţionale s-a oferit să-i explice lui Alibec ce trebuie să facă pentru a fi convocat la turneul final din această vară şi consideră că atacantul Astrei poate face parte din lotul României de la EURO.

"Alibec trebuie să ştie că poate face parte din lotul care merge în Franţa, dar pentru asta trebuie să remedieze câteva probleme tehnico-tactice, repet tehnico-tactice pe care le are.

Este un jucător al cărui profil mie îmi place foarte mult, cu calităţi reale, care poate mult mai mult.

Dacă este curios să ştie ce vreau să spun, să nu ezite să mă caute. De fapt, mai degrabă am să-l caut eu pe el pentru a vorbi câteva chestii.

Sper să nu se supere pe mine antrenorul lui, Marius Şumudică, un antrenor pe care-l apreciez foarte mult şi care îmi e simpatic", a declarat Moldovan a Digi Sport.

12 goluri
a marcat atacantul de 25 de ani în acest sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  31 Martie 2016, 08:39
Postat de ottobraun pe 30 Martie 2016, 20:12

Alibec nu are nevoie de ajutor , el este cel mai bun atacant din ultimii 30 de ani pe carew romania ia avut ! va pleca la o echipa foarte mare in europa pe zeci de €milioane!!

Da, 'ia avut'. Cu ocazia asta m-ai convins ca nu esti Alpin: ala scrie corect in limba romana desi nu este limba lui materna. In rest, fa-i statuie la Tg.Mures lui Alibec, eventual cu o tigara si ciocolata in coltul gurii...

piet
piet  •  30 Martie 2016, 20:34

ce sa-l invatati voi ma saraciilor a avut antrenori adevarati la inter -prapaditilor sinteti demni de mila vai steaua voastra de antrenorii lu,peste !

ottobraun
ottobraun  •  30 Martie 2016, 20:12

Alibec nu are nevoie de ajutor , el este cel mai bun atacant din ultimii 30 de ani pe carew romania ia avut ! va pleca la o echipa foarte mare in europa pe zeci de €milioane!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close