FOTBAL  »  NATIONALA  »  FOTBAL FEMININ

Am pierdut mai rău decât Hillary Clinton » Naționala de fotbal feminin a României a fost umilită în SUA

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 noiembrie 2016 09:25

Naționala de fotbal feminin a României a pierdut partida disputată azi-noapte împotriva Statelor Unite ale Americii, scor 1-8.

Partida a început dezastruos, adversarele reușind să înscrie de 3 ori în primele 25 de minute. Golul reprezentativei noastre a venit în minutul 31, fiind înscris de Laura Rus (29 de ani). Defensiva a rezistat mai bine în repriza secundă, neputând însă face nimic la golurile marcate de superstarul Alex Morgan în minutele 52 și 75. Tabela a fost închisă în ultimul minut al meciului, când Maria Ficzay (25 de ani) a deviat nefericit mingea în propria poartă.

Echipele de start

România: Oprea - Corduneanu (Bâtea, min. 66), Havriștiuc (Meluță, min. 55), Ficzay, Gorea - Lunca (Carp, min. 76), Sârghe ( Giurgiu, min. 28), Vătafu, Bortan-cpt., Voicu (Ciolacu, min. 62) - Rus (Popa, min. 83).
Antrenor: Mirel Albon

SUAHarris - Short, Sauerbrunn-cpt., Brian, Ohai, Sullivan, Williams, Heath, Dunn, Long, Press.
Antrenor: Jill Ellis

 A doua partidă amicală dintre cele două reprezentative va avea loc în noaptea de luni, 14 noiembrie, de la ora 04:30.

Naționala de fotbal feminin a României se află pe poziția 36 în  clasamentul FIFA, în timp ce naționala similară a Statelor Unite ale Americii ocupă prima poziție, fiind și campioană mondiale en-titre. Americancele au în palmares 4 titluri olimpice și 3 mondiale. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
rere_mus
rere_mus  •  11 Noiembrie 2016, 16:55

Am vazut meciul, americancele sunt la ani lumina in fata. Totusi avem si noi cateva jucatoare talentate. Deci sa nu aruncam cu pietre, ci sa le sustinem. Fotbalul feminin romanesc este la inceput de drum. Daca le tot trimitem la cratita si le facem in fel si chip, nu rezolvam nimic. Sa lasam sarcasmul misogin romanesc deoparte. Nu suntem de nivelul americancelor, dar era cat pe ce sa ne calificam la turneul final. Plus ca americancele ar face ravagii in Liga I. S-ar califica sigur in play off si ar bate cel putin o data faimoasa echipa a lui Jiji. Sper ca ne vom prezenta mai bine in meciul revansa. Hai Romania !!!

forza_csms
forza_csms  •  11 Noiembrie 2016, 13:31

Pe bune ??! Obeza asta joaca fotbal in echipa Romaniei? Voi glumiti sau va bateti joc de noi?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Noiembrie 2016, 11:15
Postat de capca1 pe 11 Noiembrie 2016, 10:41

Cred că glumiți, persoana din foto, îmbrăcată în echipament de culoare galbenă,nu poate fi sportiv de performanță! Doar dacă practică haltere sau sporturi de contact, spre categorrile de greutate superioare . ***?! ***! Se mai exagerează cu boxul, cu luptele. "***! ***!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează