FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Anghel Iordănescu a vorbit despre grupa României din Liga Națiunilor » Mesaj emoționant pentru Simona Halep

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 13:42

Anghel Iordănescu, fostul selecționer al României, a vorbit despre grupa României din Liga Națiunilor și a ținut să îi transmită felicitări Simonei Halep pentru calificarea în semifinalele Australian Open.

"Este o grupă accesibilă. Putem să ne calificăm. Hai să nu ne mai gândim că ne-a bătut Muntenegru. A fost întâmplător. Aveam un selecționer care nu cunoștea foarte bine posibilitățile jucătorilor noștri, valoarea lor.

Au dat mulți jucători mari fotbalului, dar nu mai e Serbia pe care o știam noi. E posibil ca echipa noastră națională a dovedit că poate câștiga cu Serbia și acasă și în deplasare. Avem un mare avantaj cu acest sistem. Putem ajunge mai ușor la Campionatul European. Există și acest avantaj pentru no, pentru selcționer. Până la toamnă poate testa jucătorii. Are posibilitatea să aducă jucători noi la echipă.

Noi am pierdut calificarea la mondial din cauza antrenorului străin.Trebuia să fiu cel care decidea, fiind director tehnic. Realmente, după Europeanul din Franța a fost mai greu să comunicăm. Am plecat în concediu.

Aș vrea să subliniez bucuria pe care ne-a produs-o Simona. Trebuie să ne bucurăm că sportul nostru înca este sus, apreciat. Este o performanță deosebită. Nu ar trebui să ne mulțumim cu atât. Sper să câștige turneul. Sunt sigur că nu ne va dezamăgi", a declarat Anghel Iordănescu la TV Digi Sport.

Vezi și: Grupă horror la tragerea la sorți pentru Liga Națiunilor » România și-a aflat adversarele din competiția care duce la EURO

Pe ce loc va termina România în grupa din Liga Națiunilor cu Serbia, Muntenegru și Lituania?

Locul 1
Locul 2
Locul 3
Locul 4

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează