FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

Anghel Iordănescu are un mesaj pentru Laurențiu Reghecampf: "Nu-și permite el să facă așa ceva!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 decembrie 2015 16:06

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Anghel Iordănescu, a fost invitatul special al emisiunii "Repriza a treia", de pe TVR 1, moderată de Marian Olaianos şi Marius Mitran.

Antrenorul a comentat problemele pe care le are în acest moment la prima reprezentativă şi nu a ezitat să trimită săgeţi către cluburile din prima ligă de fiecare dată cînd a avut ocazia.

"Lucrurile nu stau cum ne dorim, aria de selecţie pentru echipa naţională este una restrînsă, iar de foarte multe ori am forţat să aducem jucători tineri care aveau talent şi potenţial, dar exprimarea lor pe teren nu a convins!

În plus, noi, ca români, am rămas în urmă în ceea ce priveşte planul fizic, iar acum echipa naţională este firavă. Problema pleacă de la cluburi, asta e clar! Noi nu putem să facem minuni la lot cînd stăm cu jucătorii doar patru zile şi apoi vine meciul.

În prima zi la convocare nici nu îi ai pe toţi, a doua zi faci cu ei refacere, a treia zi e şedinţa tactică, iar în ultima zi faci antrenamentul oficial şi gata. Eu cred că în acest moment competiţia internă este una modestă, chiar foarte modestă, iar foarte puţine jocuri ne dau speranţe!", a declarat Iordănescu la TVR 1.

Selecționerul a răspuns şi tuturor declaraţiilor pe care Laurenţiu Reghecampf le-a făcut în ultima perioadă în ceea ce priveşte turneul de pregătire stabilit de FRF în această pauză de iarnă: "Reghe e mînat de dorinţa performanţei, dar pînă la urmă Steaua şi Reghe vor înţelege şi vor lăsa jucătorii să vină la lot. Un antrenor de valoarea lui nu-și permite să facă așa ceva, nu se va opune!

Chiar dacă este o selecţionată divizionară, eu am cerut Federaţiei şi Comitetului Executiv să jucăm sub titulatura de România! Deci asta este echipa României, iar selecţia pentru Euro începe chiar din luna ianuarie! Din moment ce acest turneu a fost aprobat eu cred că toţi membrii afiliaţi trebuie să înţeleagă această situaţie".

"Gică Hagi e singurul antrenor din Liga 1 care mi-a spus clar: «Puteţi să-mi luaţi toţi jucătorii la echipa naţională în cantonamentul din iarna asta». De ce nu l-am luat pe Florin Tănase cu Italia? Poate că aşa am gîndit eu atunci"
Anghel Iordănescu, antrenor echipa naţională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
1196009313760591
Vasile Prisacaru  •  31 Ianuarie 2016, 03:09

Crezi ca suntem in anii 80 cand te platea cu placinte cu cartofi nici macar nu erau cu branza

1196009313760591
Vasile Prisacaru  •  31 Ianuarie 2016, 03:06

Iordanes .... comunistule,generalule doar cu numele, e democratie ai uitat? Dc nu incerci sa faci lucrurile sa decurga bine ??si incerci sa faci rau STELEI? Faci cumva parte din maffffi....generall.....??? Sa faci rau e f.usor!!!!!Incearca sa demonstrezi ca ai ajuns gener ... pt.ca te-ai sacrificat pt.binele nationalei si asta o sa se vada la Euro cu sau fara jucatorii pe care te bazezi!!! Oricum o sa iesi basma curata pensionarule !!

ataraxia
ataraxia  •  31 Decembrie 2015, 10:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează