FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELGIA - ROMÂNIA, VINERI, 21:45, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Anonimii » "Tricolorii" au aterizat aseară la Liege, unde nu i-au aşteptat decît reporterii Gazetei

Articol de , - Publicat joi, 10 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 09 noiembrie 2011 21:16

Ieri, Liege, oraşul unde Hagi şi Generaţia de Aur au început ultimul lor turneu final, 1-1 cu Germania, la Euro 2000, a fost scăldat de un soare prietenos.

Aseară, cînd a aterizat "naţionala", erau încă 10 grade. O singură schimbare în lot: Bourceanu, cu probleme medicale, a fost înlocuit de rapidistul Nicolae Grigore. Delegaţia s-a cazat la hotel Crowne Plaza, unde o aştepta restul ziariştilor români. Astăzi, Raţ, Pleaşcă şi compania au programat antrenamentul oficial, de la ora 12:00, pe Stade Maurice Dufrasne, arenă care va găzdui mîine seară, 21:45, în direct la Antena 1, amicalul cu Belgia. Organizatorii se aşteaptă ca în tribunele fostului "Sclessin" să fie prezenţi cel puţin 20.000 de spectatori, mizînd pe faptul că mîine este sărbătoare naţională în Belgia, Ziua Armistiţiului din 1918, iar oamenii sînt liberi de la serviciu.

Piţi abătut, la fel şi Corleone
Primii au ieşit din aeroport Mitică Dragomir, Mircea Sandu, Adalbert Kassai şi Octavian Goga, adică tot Comitetul de urgenţă al FRF. Corleone ca niciodată, nu schiţa nici un zîmbet, era tăcut. La fel de îngîndurat era şi selecţionerul Victor Piţurcă. S-a mirat cînd i-a văzut pe reporterii Gazetei: "Ce faceţi aici, rătăciţilor? Nu vedeţi că nu mai interesează pe nimeni echipa naţională, că toţi vor s-o distrugă?".


Preliminarii U 21, CE 2013
Revanşa din Franţa
Reprezentativa României U 21 va juca astăzi, de la ora 21: 45, împotriva Franţei, la Nantes, pe stadionul "La Boujoire", meciul contînd pentru preliminariile CE U 21 din 2013. Partida va fi transmisă în direct de postul sport.ro. "Tricolorii" mici ocupă locul 3 în grupa a 9-a, cu 5 puncte din 4 jocuri, fiind devansaţi de Slovacia şi Franţa, ambele cu cîte 9 puncte după 3 meciuri. În partida tur, de la Piatra Neamţ, Franţa s-a impus cu 2-0.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
cfr_atlanta
cfr_atlanta  •  11 Noiembrie 2011, 00:22

Ce ne-am face fara GSP?

stefany
stefany  •  10 Noiembrie 2011, 20:04

Studentii romani care studiaza in liege s-au mobilizat si vor fi prezenti la meci chiar daca sunt putini!Au pregatit si un banner si spera ca fotbalistii tricolori sa faca un meci bun.Tricolorii ar trebui sa priveasca spre tinerii care vor flutura cu mandrie tricolorul si sa lupte pe teren pentru a demonstra ca fotbalul romanesc are valoare si poate reveni in topul mondial.Chiar daca este un doar un meci amical :SUCCES TRICOLORI!

narghilea
narghilea  •  10 Noiembrie 2011, 17:27

ELEGANT MASSAGE si JOVIAL MASSAGE va asteapta intr-o atmosfera cum nu ati mai intalnit!!! 0764343709 0723768737 [email protected]

Vezi toate comentariile (20)
Comentează