FOTBAL  »  NATIONALA  »  FIFA FIFPRO WORLD XI

Apostol şi-a ales numai colegi în echipa ideală FIFA FIFPro World XI: "Mucles, băi Messi!" :D

Articol de - Publicat vineri, 15 octombrie 2010 00:00

"Tricolorii" care au jucat în Franţa şi-au ales favoriţii pentru FIFA FIFPro World XI. Iulian Apostol le-a făcut loc în echipa ideală doar foştilor şi actualilor coechipieri de la club şi de la "naţională".

A şasea ediţie FIFA FIFPro World XI a început. O parte din cele peste 50.000 de buletine de vot care vor face înconjurul lumii şi pe care fotbaliştii şi antrenorii pot trece numele celor mai importanţi jucători din lume a ajuns şi în cantonamentul "naţionalei" înaintea jocului de sîmbăta trecută, de la Paris (0-2).

Rădoi, nu Xavi!
Chiar dacă FIFA recomandă pe lîngă sistemul 4-3-3 o listă cu cei mai în formă 55-60 de jucători ai ultimului sezon, fotbaliştii au libertatea să adauge în unsprezecele lor ideal pe oricine. Exact asta a făcut nonconformistul Iulian Apostol! El a introdus în echipă cinci colegi de la Steaua, cinci de la echipa naţională şi pe mijlocaşul lui Poli Timişoara, Alex Bourceanu. Nici urmă de Xavi, Cristiano Ronaldo sau Messi!

Echipa lui Apostol: Tătăruşanu - Maftei, Galamaz, Chivu, Raţ - Ricardo, Rădoi, Bourceanu - Bilaşco, B. Stancu, Marica

Răzvan a ales mixul Inter-Barcelona
Lucescu jr. visează la o formulă alcătuită din opt jucători de la ultimele două cîştigătoare ale Cupei Campionilor, Barcelona şi Inter. Din aceasta nu lipseşte nici căpitanul "naţionalei", Cristian Chivu, pe care selecţionerul l-a trecut în banda stîngă pentru a face loc cuplului de fundaşi centrali Terry-Puyol.
Echipa lui Răzvan Lucescu: Casillas - Maicon, Terry, Puyol, Chivu - Xabi Alonso, Xavi, Iniesta - Messi, Milito, Sneijder

Chivu, în preferinţele colegilor
Căpitanul "naţionalei" nu a fost uitat de coechipierii săi atunci cînd aceştia au completat buletinele de vot. Pe lîngă selecţionerul Răzvan Lucescu şi secundul Bogdan Stelea, Chivu a mai prins echipa ideală şi în viziunea lui Lazăr, Săpunaru, D. Niculae, Bilaşco şi Apostol.

Echipa "tricolorilor": Casillas - Maicon, Terry, Pique, Chivu - Cristiano Ronaldo, Xavi, Iniesta - Messi, Eto'o, Villa

Terry de la "Chelsi" :)
Pe buletinele de vot completate de "tricolori" se regăsesc numeroase greşeli de ortografie. Pentru Ciprian Deac, primele două clasate din Anglia în sezonul trecut sînt "Chelsi" şi "Man. Unaitad" (facsimil). Daniel Niculae a reuşit să-l scrie perfect pe neamţul Schweinsteiger, dar l-a greşit pe olandezul lui Inter, Wesley "Schnejder". Acelaşi jucător pe care Maftei l-a botezat "Snyder".

Barcelona a dat startul
Primii jucătorii care şi-au votat favoriţii de anul acesta au fost cei ai Barcelonei. Iar cel care a dat startul a fost Lionel Messi, urmat de coechipierul David Villa. Rezultatele votului sînt centralizate de FIFA cu ajutorul sindicatelor fotbaliştilor din fiecare ţară. În România, au dreptul să voteze reprezentanţii tuturor cluburilor din primele trei divizii.

22.680 de jucători au votat FIFA FIFPro World XI anul trecut

FIFA FIFPro World XI 2009: Casillas - D. Alves, Terry, Vidici, Evra - Gerrard, Xavi, Iniesta - Messi, F. Torres, Cristiano Ronaldo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
alin.tat
alin.tat  •  15 Octombrie 2010, 15:32

florescu cum de nu e in echipa lui muc jr ?

dumy23
dumy23  •  15 Octombrie 2010, 10:45

Degeaba au bani daca n-au si putin creier si n-au trecut pe la scoala. Sunt convins ca putini sunt cei care stiu sa scrie si sa vorbeasca. Deac intoarce-te si fa meditatii la limba romana!

skrap
skrap  •  15 Octombrie 2010, 09:58

eu nu cred ca aia nu stiu cum se scrie chelsea, manchester united, sneijder sau alti... cred ca au facut la misto..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează