FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA 3-1

Ar trebui ca Daum să își dea demisia? FRF are 7 variante posibile pentru a-l înlocui! Mircea Lucescu este primul pe listă

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iunie 2017 09:49

După înfrângerea din deplasare, 1-3 cu Polonia, România are șanse extrem de mici să se califice la Campionatul Mondial din 2018, din Rusia.

România este acum pe locul 4, cu 6 puncte, având o victorie, 3 egaluri și două înfrângeri. "Tricolorii" sunt la 4 puncte de Muntenegru, care are 10 puncte și este pe locul 2, care duce la baraj.

Jocul slab al naționalei i-a atras multe critici selecționerului Chrstioph Daum, iar tot mai multă lume din fotbal îi cere demisia neamțului, dar acesta nu ia în calcul plecarea de la națională. 

"Am fost întrebat de demisie în ultimele săptămâni și nu știu de ce sunt întrebat de asta. Mesajul pentru suporterii români e că trebuie să investim într-o nouă generație și să fim uniți în situațiile dificile" Christoph Daum

Ar trebui să-și dea demisia Christoph Daum?

DA
NU

 

Dacă selecționerul Daum ar pleca în acest moment, Răzvan Burleanu, președintele FRF, ar avea la dispoziție mai multe variante pentru banca naționalei.

Primul pe listă ar fi Mircea Lucescu, rămas liber de contract după ce a fost demis de la Zenit. Printre opțiunile conducerii FRF ar putea să mai fie Gică Hagi, Cosmin Olăroiu, Laurențiu Reghecampf, Victor Pițurcă, Costel Gâlcă sau Cosmin Contra, antrenori cu rezultate bune în fotbalul românesc.

 

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1.  Polonia 16p
2. Muntenegru 10
3. Danemarca 10
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

Meciurile următoare: 

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia
4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (80)
gintonic
gintonic  •  12 Iunie 2017, 10:07

sanse de calificare mai sunt, insa trebuie ca baietii nostri sa joace si ei ceva fotbal. Daca Muntenegru-Danemarca fac egal in meci direct si noi scoatem (fie doar) egal cu goluri in Danemarca (si Muntenegru) iar Polonia isi respecta blazonul, putem termina pe doi (insa sanse mari sa fie ultimul loc doi din toate cele noua grupe)!

584560015016566
Petru Dan Solescu  •  12 Iunie 2017, 02:02
Postat de aurelian001 pe 11 Iunie 2017, 23:55

Ce sa caute in lista Reghe, Piti si Galca? Pe astia ii adaugi cand e rau fara rau, nu cand e rau de la prea mult rau! Decat vreunul dintre astia trei mai bine Ionut Popa de la ACS Poli. Omu' a demonstrat ca e tare si in meserie, nu doar din gura.

Ce cuvinte cenzurati si voi! Vai de capul vostru!

584560015016566
Petru Dan Solescu  •  12 Iunie 2017, 01:52

Probabil ca o sa-mi sara multi in cap dar fiecare are dreptul la opinie iar Opinia mea este ca in Romania sunt doar 3 antrenori buni la ora actuala si niciunul nu e pe lista! Rednic, Miriuta si Sumudica. Cat despre Daum, sa-mi spuna si mie cei care-i iau apararea, cati dintre voi ati fi inceput cu acelasi prim 11 ca si el! Eu cred ca absolut nic un roman...dar na, noi nu suntem antrenori! Cum *** sa-i ai in lot pe Chiriches, Gardos dau Grozav? *** fi eu ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (80)
Comentează