FOTBAL  »  NATIONALA  »  CLAUZĂ

Arabii au venit în România după Victor Piţurcă! Preşedintele lui Al Ittihad: "Sîntem siguri că se va rezolva"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 octombrie 2014 13:38

Preşedintele lui Al Ittihad, Ibrahim Al Balwi, se află în acest moment la Bucureşti pentru a-l convinge pe Victor Piţurcă să meargă să antreneze în Arabia Saudită. 

Deşi în urmă cu o lună a afirmat că nu mai este interesat de selecţionerul României, fiind pe urmele unui alt antrenor, de această dată oficialul arabilor a revenit în ţară pentru a mai purta o rundă de negocieri.

Acesta a recunoscut pînă la urmă că îl vrea pe Piţi la echipă, însă nu este dispus să îi plătească clauză de reziliere, în valoare de 400.000 de euro.

"Îl aşteptăm pe domnul Piţurcă pentru discuţii. Lucrurile sînt în stand-by. El trebuie să îşi rezolve treburile cu naţionala. Nu vrem să îi plătim clauza. Piţurcă şi-a luat angajamentul că şi-o va plăti singur. Avem încredere că situaţia se va rezolva, de fapt sîntem siguri de acest lucru. Nu am discutat cu nimeni din Federaţia Română de Fotbal şi nici nu avem de ce s-o facem, e treaba lui Piţurcă să îşi rezolve lucrurile, de asta se ocupă el personal. Nu a cerut niciun jucător la echipă pînă acum, probabil că asta se va întâmpla de abia din sezonul următor", a spus Al Balwi pentru DigiSport.

Naţionala României se va întoarce din Finlanda în această după amiază.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (102)
marianmereuta
marianmereuta  •  16 Octombrie 2014, 07:01
Postat de torque07 pe 15 Octombrie 2014, 19:19

Cum spuneam mai devreme, fotbalistii nationalei se intalnesc de cateva ori pe an, nu au timp sa se antreneze ca grup cum o fac la echipa de club sau sa faca timp de o luna antrenamente pentru tactica care se vrea. Asa ca tactica asta trebuie jucata..mereu, cu oricine. Ca atunci cand or veni echipele puternice sa stim cu ce se mananca. Si tactica asta e cea mai potrivita pentru jucatorii nostri parerea mea. Nu avem valori nu avem jucatori de constructie, Sanmartean care joaca jumate de meci ar fi singurul. Si sa o lamuresc si pe asta..nu am spus ca Piturca ar fi un super antrenor. Dar am vazut care ar fi alternativele si...mai bine piti.

Sanmartean joaca de atata timp la vaslui si abia acum l-a vaut piturca??? Ce fel de antrenor e asta care face selectii numai din orgoliu

marianmereuta
marianmereuta  •  16 Octombrie 2014, 06:49

Asta e omu' dracului, e prost antrenor, dar mai e si increzut pe deasupra;)

aly_dinamo
aly_dinamo  •  15 Octombrie 2014, 21:16
Postat de baddog26 pe 15 Octombrie 2014, 19:48

Piturca are idei fixe,dar acum tu ce asteptari ai de la un turneu final?Sincer mai mult de o potime de finala nu cred ca se poate.Si cum zis si Tzadevil in acest moment nici nu prea avem solutii pentru inlocuirea lui,eu spre totusi ca daca va pleca sa nu fie inlocuit cu de alde Boloni sau de genul.

N-ai inteles... Vreau un joc frumos...indiferent daca sunt 3 infrangeri..

Vezi toate comentariile (102)
Comentează