FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA 0-1

Arabii îl aşteaptă » Victor Piţurcă a devenit prima opţiune la Al Ittihad » Ce planuri şi-a făcut selecţionerul

Articol de , - Publicat luni, 08 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 septembrie 2014 01:52

Al Ittihad face presiuni să-l aibă pe Piţurcă pe bancă vinerea viitoare, mai ales după ce au fost refuzaţi de suedezul Eriksson. Cu toate că-l aşteaptă 3,5 milioane de euro, antrenorul încă nu e sută la sută convins de transfer.

Pleacă sau nu pleacă Victor Piţurcă de la prima reprezentativă? Tot mai multe surse, inclusiv media şi din lumea impresarilor, din Arabia Saudită susţin că selecţionerul României a bifat aseară ultimul său meci la conducerea "tricolorilor". Dar sînt şi semnale, clare, cum că antrenorul de 58 de ani ar vrea să continue la prima reprezentativă.

Îl vor pe bancă vineri
Al Ittihad, locul 3 în Arabia Saudită, după 3 runde, la două puncte în faţa lui Al Hilal condusă de Laurenţiu Reghecampf, nu a ajuns la un acord cu Sven Goran Eriksson şi trage de Piţi să preia de urgenţă echipa.

"Ştim că românul trebuie să vină aici, ar fi semnat un precontract de mai bine de o săptămînă. A acceptat condiţiile pe care nu le-a dorit suedezul Eriksson", a mărturisit un agent FIFA din spaţiul arab. La Al Ittihad, antrenorul ar urma să vină cu propria sa armată, formată din Vivi Răchită, Gabi Boldici, Eugen Neagoe, Martin Tudor, Marius Dima şi Ovidiu Costeşin.

Salariul său ar fi de 3,5 milioane de dolari pentru un an, iar acordul s-ar întinde pe durata a două sezoane. Arabii îl aşteaptă să stea pe bancă încă de la meciul de campionat, de pe 12 septembrie, de vineri, contra celor de la Al Orubah.

Şi totuşi, e cu gîndul la Paris
Dar sînt şi trei detalii care atestă că Piţurcă încă se gîndeşte la "naţionala" României:
1. Şi-a procurat viza de Rusia şi a stabilit termenii deplasării la St. Petersburg pentru seminarul FIFA de acolo, unde va participa alături de Anghel Iordănescu şi Aurel Ţicleanu.

2. S-a ocupat personal de a-i trimite la Budapesta pe Dan Apolzan şi pe Doru Isac spre a spiona partida Ungaria - Irlanda de Nord şi de a obţine date despre două dintre rivalele pentru un loc la Euro 2016.

3. La meciul de aseară, s-a bucurat enorm la final după victoria cu 1-0. Şi nici nu a făcut vreo declaraţie legată de plecarea în Arabia Saudită. Lucruri care dau de înţeles că preferă să ducă echipa naţională la turneul final din 2016.

Boloni: "Am vorbit cu Piţi"
Văzut drept favorit să preia prima reprezentativă în cazul despărţirii de Piţurcă, Ladislau Boloni se află sub contract cu Al Khor. Tehnicianul de 61 de ani a mărturisit ieri că a vorbit cu bunul său prieten, însă a evitat să spună dacă Piţi va pleca în zona arabă sau dacă el va fi cel ce-l va înlocui: "Am discutat în ultima vreme cu Piţurcă, dar n-am vorbit neapărat despre fotbal, despre plecarea lui sau nu în Arabia Saudită. Discuţiile nu sînt binevenite nici pentru antrenor, nici pentru echipă. În ce mă priveşte, nu există zi în care să nu mă gîndesc la revenirea în România, dar vom mai vorbi despre acest subiect".

"Ştiu sigur că Piţurcă nu pleacă. Am încredere că ne va duce la Euro 2016 în Franţa" (Viorel Păunescu, fost preşedinte Steaua)

"Nu pot vorbi despre zvonuri sau despre ce spun unii sau alţii. Cînd mai puteam discuta cu arabii, doar am stat cu băieţii permanent în cantonament?!" (Victor Piţurcă, selecţioner România)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
adriann_
adriann_  •  08 Septembrie 2014, 14:49
Postat de mbdmbd pe 08 Septembrie 2014, 14:33

Unde vreodata la fotbal iese ba portarul la o minge pe coltul scurt la 6 metrii de linia portii????????????????????????????????????????????

Tacanel, iti recomand cu caldura sa vezi faza inainte sa comentezi. Se da nonstop rezumatul meciului la stirile Digi sport, Torosidis era cel putin la 2 m IN INTERIORUL CAREULUI MIC cand a lovit mingea. Moment in care Tatarusanu n-a fost in stare nici sa ridice mainile. Tocmai ai demonstrat din nou cat esti de prost, stai jos, nota 1. P.S. Nu uita de mingile pe care petarda asta le-a degajat in aut sau la greci tot meciul.

mbdmbd
mbdmbd  •  08 Septembrie 2014, 14:33
Postat de adriann_ pe 08 Septembrie 2014, 14:13

Uita-te naibii macar la reluarea meciului, ca probabil stateai si postai pe jesepe la norma =)) . Ma rog, galbeaza face ravagii la specia ta, daca tu crezi ca la mingea aia un portar de 2m trebuia sa stea pe linia portii si sa se uite la Torosidis cum da cu capul e clar ca esti prost si fudul, ca toti adoratorii puscariasului albanez.

Unde vreodata la fotbal iese ba portarul la o minge pe coltul scurt la 6 metrii de linia portii????????????????????????????????????????????

adriann_
adriann_  •  08 Septembrie 2014, 14:13
Postat de mbdmbd pe 08 Septembrie 2014, 14:07

Mars ma cunoscatorule, lovitura libera de langa careu si ala da cu capul de pe linia careului si tu visezi sa iasa pe centrare, esti pe langa fenomen total, unde a degajat ma 15 20? Cred ca ai facut ice bucket challenge cu lingouri de piatra.....

Uita-te naibii macar la reluarea meciului, ca probabil stateai si postai pe jesepe la norma =)) . Ma rog, galbeaza face ravagii la specia ta, daca tu crezi ca la mingea aia un portar de 2m trebuia sa stea pe linia portii si sa se uite la Torosidis cum da cu capul e clar ca esti prost si fudul, ca toti adoratorii puscariasului albanez.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează