FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA 1-1

Aşa am văzut noi meciul: vezi notele primite de tricolori în Gazeta de astăzi! Dă-le şi tu

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 12 octombrie 2014 11:23

România - Ungaria s-a terminat la egalitate, 1-1, într-o partidă în care fiecare echipă a controlat cîte o repriză, noi pe prima, ei pe a doua. 

Gazeta Sporturilor consideră că tricolorii au controlat prima repriză datorită jocului excelent pe care l-au avut Răzvan Raţ, Raul Rusescu şi Lucian Sînmărtean, care au fost notaţi cu 8, fiind cei mai buni oameni ai lui Victor Piţurcă.

La polul opus se află Ciprian Tătăruşanu, notat cu 4. Destul de slab ni s-a părut şi Cristi Tănase, care l-a înlocuit pe Sînmărtean în minutul 67, însă a avut un joc modest.

Note: Tătăruşanu (4) - Chiricheş (6), Goian (nu a fost notat), Gardoş (7), Dr. Grigore (6), Raţ (8) - Hoban (6), Pintilii (6) - Maxim (6), Stancu (nu a fost notat), Chipciu (6), Sînmărtean (8), Cr. Tănase (5) - Rusescu (8)

- cei care nu au fost notaţi au jucat mai puţin de 15 minute

Eşti de acord cu notele oferite de Gazeta Sporturilor elevilor lui Victor Piţurcă? Ţie care ţi s-au părut cei mai buni oameni? Dar cei mai slabi?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (110)
dmarci
dmarci  •  13 Octombrie 2014, 09:17

tatarusanu-4 chiriches-3(nu are ce cauta la nationala pe dreapta a fost ridicol bine ca nu ajucat central ca era o catastrofa) goian- gardos-6 grigore-5 rat-7 hoban-5 pintili-5 maxim-3 chipciu -2 rusescu- 6( pentru gol ca in rest a fost lipsa la apel) tanase- 4 stancu -4 sanmartean- 8 piturca- 2(echipa facuta prost ,ca deobicei, schimbari neinspirate,chiar total gresite)burleanu 0 barat am asteptat o schimbare la federatie dar vad ca e aceeasi marie cu alta palarie......

prahoveanul
prahoveanul  •  12 Octombrie 2014, 21:22

cei mai slabi au fost tanase, bogdan stancu, chiar daca a jucat putin, rusescu, chipciu, chiriches, tatarusanu si evident, piturca...sper sa plece atata timp cat mai avem sanse de calificare

stilic
stilic  •  12 Octombrie 2014, 20:55

Chiriches, mai ales dar si Chipciu si Tanase sunt numai prieteni cu fotbalistii!

Vezi toate comentariile (110)
Comentează