FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Atac incredibil al lui Burleanu la Becali! "Aseară i-a sunat pe toți din CEx. Simte că pierde teren și nu mai poate influența selecția" » Replica lui Becali: "El le-a spus șefilor de cluburi cum să voteze"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iulie 2016 20:46

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a lansat un atac incredibil la adresa lui Gigi Becali, pe care-l acuză că a influențat selecția la echipa națională și despre care spune că i-a sunat pe membrii Comitetului Executiv pentru a le spune să nu voteze numirea noului selecționer Christoph Daum.

"Domnul Gigi Becali a început aseară să sune fiecare membru al CEx pentru a-l presa să nu voteze azi în CEx propunerea FRF. E tocmai reacția unui om care simte că pierde teren. Simte că nu mai poate influența convocările la națională.

Astăzi, președintele LPF, Gino Iorgulescu, nu mai vorbește în numele tuturor echipelor, ci doar în numele Stelei. Zic asta pentru că nici astăzi nu a venit la CEx. Noi vorbim aici de o schimbare a mentalității. Selecțiile trebuie făcute corect, integru. Știu că v-am surprins, dar asta e realitatea care a pus fotbalul românesc pe butuci", a declarat Burleanu la conferința de presă.

"MĂ DERANJEAZĂ SALARIUL"

Gigi Becali a reacționat după acuzațiile făcute de Răzvan Burleanu.

 "Eu am vorbit cu șefii cluburilor și am spus că este anormal să dam un salariu de 1.100.000 de euro unui antrenor străin. Le-am spus șefilor de club să voteze ce le spune inima. Am ajuns să îl plângem pe Mircea Sandu. Copilul ăsta, Burleanu, este mult mai obraznic.

Ceea ce mi se pare grav este că Burleanu i-a chemat pe șefi la el în birou și le-a spus cum să voteze. În Comitetul Executiv s-a votat cum a zis Burleanu. I-a băgat în birou la ei și timp de 2 ore i-a convins să voteze cum vrea el. Burleanu mai stă un an și jumătate și va fi spulberat. Daum a fost votat în lipsă de cvorum. Vom ataca în instanță și să vedeți circ. Burleanu face ce vrea. Noi tragem la jug și vine un copil cu ochelari și zice că el face ce vrea pe banii noștri" Gigi Becali, la televiziunea sportro.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (143)
luis
luis  •  07 Iulie 2016, 22:36

Sa intelegem ca Becali influenta convocarile lui Iordanescu? Antrenor pus de Burleanu, subordonat direct presedintelui FRF? Asta e un fel de autodenunt, bogatulBurleanu e mai sarac cu duhu' decat ar vrea sa para!

moshu81
moshu81  •  07 Iulie 2016, 19:05

Fotbalul de pe meleagurile noastre se schimba doar daca atitudinea generala se schimba. Germania de dupa al doilea razboi mondial, nu s-a construit prin contributia unui singur om (fie el cancelarul, fie el presedintele tarii), ci prin vointa unanima a intregului popor. Mult succes domnului Daum, mult succes tuturor celor implicati in fotbalul romanesc!

boboc331
boboc331  •  07 Iulie 2016, 21:44
Postat de blacksun_14 pe 07 Iulie 2016, 21:37

ce o sa ma amuz cand la urmatoarea selectie vor fi mai multi stelisti la lot decat au fost la euro :)) Urmeaza debilii sa spuna ca il joaca jiji si pe neamt cum vrea el

Daca merita,frf bine. Important este cu sau fara stelisti să avem rezultate si sa fim si noi fericiți. Crezi k dacă Romania trecea de grupe si mergea mai departe mai conta cine si de unde juca? Eu zic k Nu.

Vezi toate comentariile (143)
Comentează