FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Atac la șefii FRF din partea unui lider al Generații de Aur: "S-ar fi spus că suntem clan de mafioți"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2016 12:14

Între FRF și membrii Generației de Aur continuă războiul, Dan Petrescu fiind ultimul care a atacat actuala conducere a Federației.

Demis de la Kuban Krasnodar, fostul fundaș a revenit în țară și a făcut comentarii acide la adresa FRF la revenirea în România.

"Știți și voi ce se întâmplă cu Hagi, cu Popescu și cu mine. Nu suntem agreați, doriți, asta este realitatea.

Dacă era Gică Popescu la Federație se spunea că nu știu ce clan este la FRF. Popescu, Petrescu, Hagi, parcă eram un clan de mafioți, nu de fotbaliști. Cei care sunt acum la Federație nu știu ce au făcut pentru fotbalul românesc", a spus Petrescu, citat de Digi.

"Dacă eu eram președinte, iar Victor Pițurcă pleca de la națională, l-aș fi pus selecționer pe Dan Petrescu" Gică Popescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
485809194904413
Costel Tudor  •  09 Octombrie 2016, 22:20

Da dle.Petrescu ,sunteti un clan de Mafioți Toti trei a-ti facut parte din clanul Becali ,care este un clan de Mafioți ,asa cum a recunoscut șeful clanului (Giovani ) intr-o emisiune televizata !

929371553813840
Robin Gene  •  09 Octombrie 2016, 15:08

Din pacate a fost alegere politica la FRF.

nicse
nicse  •  09 Octombrie 2016, 15:01

Am auzit astazi alta elucubratie spusa de marele mitica (prefer sa-l scriu cu litera mica, asa este caracterul) . Hagi a salvat fotablul romanesc cu investitiile lui. Eu ma gandeam ca domnul cu pricina a vrut sa faca o investitie din care sa castige, in cel mai pur spirit capitalist. Este ceva normal, mitica...n-a facut niciun avantaj acestei tari..a facut o investitie din care spera sa castige, intr-un domeniu in care se pricepe. asadar l-am putea felicita pentru ca este un antreprenor de succes. de aici pana la salvarea fotbalului.... sa fim seriosi....ceilalti muncesc degeaba? sunt antrenori care au scos fotbalisti buni si pe care nimeni nu-i stie...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează