FOTBAL  »  NATIONALA  »  INCIDENT LA AEROPORT

Avionul "tricolorilor" a avut o întîrziere de 45 de minute » Speriaţi de o pată de ulei

Tibi Ghioane, Ghioane, Romania
Tibi Ghioane, Ghioane, Romania

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Aeronava care i-a dus pe "tricolori" şi pe israelieni la Timişoara a avut o întîrziere de 45 de minute din cauza unui eveniment minor

"Naţionala" României trebuia să decoleze spre Timişoara de pe aeroportul "Henri Coandă" la ora 13:20. Planurile au fost date însă peste cap, după ce piloţii aeronavei Airbus A 310 au sesizat o pată de ulei sub aripa dreaptă. Deşi avionul începuse să ruleze pe pistă, în încercarea de a pleca, a fost întors pentru verificări suplimentare.

Românii au cerut mîncare, israelienii au dormit
Au urmat cîteva zeci de minute în care mecanicii au verificat stara aparatului şi, după ce au realizat că pata nu provine de la avionul care trebuia să ducă cele două echipe la Timişoara, au permis decolarea.
În timpului micului incident, nimeni nu s-a panicat. Mai mulţi "tricolori" le-au cerut însoţitorilor de bord sandvişuri, iar membrii delegaţiei israeliene, care au sosit de dimineaţă în România, au dormit. Aseară, ambele echipe s-au antrenat la Timişoara.

Pădureţu în locul lui Apostol
Răzvan Lucescu nu se va putea baza pe Iulian Apostol în partida cu Israel, de miercuri, de la 20:45, în direct pe TVR 1. Mijlocaşul s-a ales cu un hematom deasupra ochiului drept în partida cu Rapid şi a fost înlocuit de coechipierul său de la Urziceni, Răzvan Pădureţu.

Selecţioner doar cu România
Israelienii îl vor avea pe bancă pentru partida contra României pe Eli Ohana, cel care va pregăti "naţionala" doar la meciul de miercuri. "Chiar dacă voi fi pe bancă o singură partidă, îmi doresc să facem o figură cît mai frumoasă la Timişoara!", a spus selecţionerul interimar al oaspeţilor. (Beno David)

"Abia aştept să mă întîlnesc cu foştii mei colegi de la Steaua, Rădoi şi Bănel Nicoliţă! Sînt sigur că va fi o atmosferă foarte frumoasă la Timişoara!"
Klemi Saban, fost fundaş Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  02 Martie 2010, 08:21

respect Tibi!!Pt ca ai suferit mult si mereu ai iesit la suprafata!Esti un fotbalist adevarat!daca am mai avea inca 3 sau 4 ca tine si ca Chivu chiar am mai spera la ceva.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează