FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Baby-România, în Spania » Cu o medie de vîrstă de 22,5 ani, naţionala a plecat ieri în cantonament

Articol de - Publicat luni, 28 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 28 ianuarie 2013 01:01

"Tricolorii" selecţionaţi din Liga 1 au plecat ieri în cantonamentul de la Malaga: vor întîlni o reprezentativă divizionară a Poloniei şi Australia.

Vizibil emoţionaţi, puşti precum Buzbuchi (19 ani), Bălaşa (18 ani) ori Mateiu (23 ani) au decolat ieri spre Malaga. Cei 23 de "tricolori" din Liga 1 vor juca un prim amical cu o naţională similară a Poloniei (2 februarie, ora 21:45, Look TV).

Meciul nu va conta însă în palmaresul celor două echipe. Peste două zile, în cantonament vor sosi stranierii şi steliştii convocaţi de Piţurcă. Pe lista iniţială făcută publică de selecţioner se numără Mutu, Ştefan Radu ori Marica.

Aceştia îi vor înlocui pe cîţiva dintre jucătorii din campionatul intern pentru meciul cu Australia (6 februarie, ora 21:00, Look TV). Echipa naţională se va întoarce în ţară pe 7 februarie.

Am pierdut postul la UEFA!
Aşa cum Gazeta a anunţat încă de miercuri, România a pierdut scaunul din Comisia de Disciplină a UEFA după demisia lui Gică Popescu. Acesta va fi înlocuit de către un oficial olandez, care va fi numit ulterior. Dumitru Mihalache, cel desemnat de Mircea Sandu pentru a-l înlocui pe fostul fundaş, va fi doar membru în Comisia Legală, un post cu mult mai puţină influenţă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
rarescipri
rarescipri  •  28 Ianuarie 2013, 15:55

asta ar trebui sa se numeasca "intinerirea lotului"

demolarii
demolarii  •  28 Ianuarie 2013, 10:50

Sper ca jucatorii tineri , proveniti de la echipe din tara - echipe care au capacitatea de a creste si instruii astfel de jucatori, sa confirme si sa ia locul celor mult prea laudati de presa in echipa nationala. Iar cluburile de la care provin sa poata sa-i dirijeze spre echipe serioase din campionate serioase, unde acestia sa poata sa ajunga la maturitatea sportiva.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Ianuarie 2013, 05:49

sanse pentru Brazilia 10 la suta ...sanse pentru Franta 80 la suta ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează