Articol de GSP - Publicat joi, 28 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 28 noiembrie 2013 09:59

Ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor publică astăzi o analiză a programului de 60 de pagini al lui Răzvan Burleanu, 29 de ani, principalul adversar al lui Gică Popescu la postul de preşedinte al FRF.

Actualul preşedinte al Federaţiei Europene de Minifotbal propune o schimbare a culturii instituţionale şi vine cu o viziune managerială aparte. Toate măsurile importante pe care doreşte să le ia Burleanu pot fi citite în ziarul care este acum la chioşcurile de presă ori în platforma online Gazeta Digitală.

Răzvan Burleanu şi-a propus să revoluţioneze fotbalul românesc, în cazul în care va cîştiga alegerile din 2014. Printre ideile inovatoare ale candidatului la şefia FRF se numără şi obţinerea unei cote din partea caselor de pariuri pentru dezvoltarea fotbalului şi combaterea corupţiei.

În plus, acesta doreşte să schimbe complet modul în care sînt organizate centrele de copii şi juniori, prin 7 centre regionale de excelenţă, şi să readucă suporterii pe stadione.

Află numai din ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor cum doreşte Răzvan Burleanu să schimbe faţa fotbalului din România!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion