FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CHILE 3-2

Basarab Panduru îl ironizează pe Daum după victoria cu Chile: "Știe să câștige doar când adversarul joacă în 10"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 08:48

Basarab Panduru, fostul jucător al Stelei și al naționalei României, a comentat victoria obținută de "tricolori" în partida amicală cu Chile, scor 3-2. 

Acesta l-a ironizat pe Daum, despre care a spus că știe să conducă echipa către victorii doar atunci când naționala joacă în superioritate numerică. 

"După acest rezultat, mă gândesc că Daum știe să câștige, dar are nevoie ca adversarul să joace în 10 jucători. Singurele meciuri câștigate de el au fost cu adversarii în inferioritate numerică. Iar faptul că noi câștigăm cu 3-2, întorci rezultatul în repriza a doua, trag concluzia că avem potențial. 

Avem jucători, dar avem nevoie de cineva care să-i vadă, să-i cunoască și să-i bage în momentul potrivit la meciul potrivit", a declarat Basarab Panduru, la TV Dolce Sport.

În urma victoriei de marți seara cu Chile, 3-2, Daum a bifat abia a doua victorie pe banca naționalei.

Prima data din luna octombrie a anului trecut, când, tot în superioritate numerică, România se impunea în Armenia, scor 5-0, în singura victorie obținută de "tricolori" în actuala ediție a preliminariilor.  

Citește și: Deci se poate! România a învins Chile, scor 3-2, după o primă jumătate de oră de coșmar și o ultimă jumătate de oră entuziasmantă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
1013039022054413
Costin Georgescu  •  14 Iunie 2017, 20:41

daca trebuia,chile ne batea fara drept de apel asa ca nu va imbatati dar oricum romania a aratat un alt fotbal-repet cu ujn chile care a aratat ce poate in prima jumatate de ora dupa care n-au mai avut chef- s-a jucat asa cam ca o echipa romaneasca medie

andrei.33
andrei.33  •  14 Iunie 2017, 10:50
Postat de mickey13 pe 14 Iunie 2017, 10:36

Sincer, era 100% sigur ca se vor lega de faptul ca adversarii au jucat cu un om mai putin si de asta a batut Romania. Daca nu era ala eliminat, atunci pomeneau ca a fost un amical. Si tot asa... Daca nici la victorii nu ne mai bucuram, atunci am luat-o razna de tot! Piturca spune ca a dus nationala pe locul 7. Dar si acolo s-au luat in considerare amicalele. In alta ordine de idei, in Polonia, chit ca nu s-au mai omorat cu firea polonezii in ultima jumatate de ora, dar am jucat ceva fotbal, s-a marcat un gol dupa luni de seceta si era cat p-aci sa se mai marcheze inca unul, iar la 2-3, cu 15 minute inainte de final, parca vad ca alta era soarta meciului! Daca tot ne lamentam si comentam ca am castigat 11 la 10, de ce nu s-a luat nimeni de francez ca a acordat ambele penalty-uri f.usor. Nu zic ca nu ar fi fost circumstante de penalty, dar, oricare alt arbitru, daca da la 0-0 un 11m la limita, se abtine in a-l mai da si pe cel de-al doilea, tot la limita. PS: nu caut scuze si nu vreau sa pozez in avocatul lui Daum, dar poate merita si o urma de ingaduinta. In locul lui, as fi jucat toate meciurile in atac. Macar le inchidea gura tuturor contestatarilor. Na! Ati vrut sa atac, am atacat! Dar si atunci era de comentat ceva!!! Deh, suntem vreo 20 mil de selectioneri!

Daum a avut si nesansa sa fie tradat de joc in momente cheie. 11m ratate, ratari cu poarta goala, etc. Cu ceva concretizari acolo aveam alt punctaj si alta atmosfera. Si brusc Daum era altul un ochii marilor analisti din presa? Gresesc?

624159397781751
Valentin Lita  •  14 Iunie 2017, 10:42

panduru afara de mistocareala si sa arunce cu noroi, mai stie alceva. ??!!PROSTI sunt cei care-l sponsorizeaza. POATE isi face timp sa vada cateva secvente din arhiva TVR, cu anti-fotbalul pe care il practica la steluta...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează