FOTBAL  »  NATIONALA  »  BĂTAIE

Bătaie între "tricolori"! Unul a fost exclus de Daum de la echipa națională » "Ce să dea, are un metru și douăzeci"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2016 11:11

Gabi Torje n-a fost chemat de Christoph Daum la națională pentru meciurile cu Polonia și Rusia, dar a fost suporterul tricolorilor aseară.

TV Digi Sport anunță că motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru este legat de comportamentul urât al jucătorului, care a avut mai multe ieșiri necontrolate și chiar ar fi sărit la bătaie cu Florin Andone.

"Gabi este un băiat senzaţional. Câtă vreme joacă, e un om de bază al grupului, cu personalitate şi iniţiativă, dar dacă stă rezervă nu te mai înţelegi cu el. Nimic nu-i convine şi creează o atmosferă neplăcută", a spus, sub protecţia anonimatului, cineva care îl cunoaşte bine pe jucător conform sursei citate.

Adrian Mutu a comentat amuzat acest incident: "Unde să sară Torje? De pe scaun sau de unde? Are un un metru și douăzeci. Nu știu ce să zic. Dacă au avut o discuție să o rezolve și apoi să tragă pentru echipa națională", a zis acesta.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (10)
sakamoto
sakamoto  •  16 Noiembrie 2016, 18:40

Mari vedete ale fotbalului mondial...

valiza.epo
valiza.epo  •  16 Noiembrie 2016, 16:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

onduku
onduku  •  16 Noiembrie 2016, 14:57

Mutu are spre 175 si el, ala are spre 170, unde-i diferenta aia uriasa? Doi pitici *** sunteti amandoi, alaturi de Contra.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează