FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Băutură, femei, fum: naționala României dă liber la desfrâu! 6 episoade uluitoare cu vedetele tricolore în ultimii 10 ani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 martie 2017 10:12

Patru dintre jucătorii României s-au îmbătat în avionul care ducea naționala de tineret în Spania și au fost excluși din lot. Vezi detalii.

Naționala României pare a avea o tradiție în scandalurile care implică băuturi alcoolice. De-a lungul anilor, Mutu, Tamaș și Săpunaru au creat tensiuni și s-au certat cu selecționerii.

1. Mutu și Tamaș

Cei doi buni prieteni au fost jucătorii care au provocat cele mai multe probleme în cantonamentele naționalei, fiind excluși de mai multe ori din lot din cauza băuturii.

  • În 2006, în urma turneului din Statele Unite, Adrian Mutu a fost exclus din lot de Victor Piţurcă. Mutu a petrecut chiar în timpul cantonamentului, în mai multe seri la rând, în timp ce restul colegilor convocaţi erau demult la somn. Mutu chefuia până în zori cu femei, într-o atmosferă bahică şi nori de fum;
  • Gabi Tamaş a ratat turneul naţionalei din America de Sud, din 2011, din cauza unei beţii întinse până dimineaţă. Victor Piţurcă a anunţat că la o a doua abatere îl va exclude definitiv pe fundaş din lotul naţionalei;
  • În august 2011, Mutu și Tamaș au făcut-o lată în San Marino, cu o seară înainte de un meci amical. Pițurcă le-a dat voie tuturor jucătorilor să se relaxeze o oră şi jumătate într-un mall, dar Mutu şi Tamaş n-au mers cu echipa, ci au plănuit o escapadă: "Ei s-au întors mai târziu la hotel, dând semne evidente că au exagerat cu alcoolul!", erau informațiile de la acea vreme;
  • În octombrie 2009, după meciul pierdut de naţionala României, 0-5 în Serbia, Mutu a petrecut cu nişte interlopi în Novi Sad. Răzvan Lucescu, selecționerul de atunci, a anunţat că nu-l mai convoacă după ce a aflat că "tricolorul" a fost la o petrecere, la Novi Sad, organizată de controversatul patron al Vojvodinei, Ratko Buturovici.

2. Săpunaru a băut în avion

În 2009, sub influenţa băuturii pe care a consumat-o în avion la întoarcearea din Polonia, fundaşul Cristian Săpunaru a bruscat un cameraman, a înjurat şi i-a jignit şi pe secunzii de la acea vreme, Ştefan Iovan şi Marian Ioniţă.

3. BĂUTURI ALCOOLICE LA EURO

În noiembrie 2016, Ionel Ganea l-a acuzat pe Laurențiu Oproiu, medicul echipei naționale, că a dus în cantonamentul naționalei o mașină plină cu băuturi alcoolice, chiar înainte de plecarea la EURO 2016.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1483295478634747
Ion Scheianu  •  22 Martie 2017, 13:46

Și uite așa are și GSP (GAZETA SUPERFICIALA A PROSTIMII) subiect! !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează