FOTBAL  »  NATIONALA  »  ACUZE

Becali s-a dezlănțuit și l-a făcut praf pe Daum: "Jignește poporul român. Vreau să mâncăm bătaie cu 7-0!" » Pe cine vede în locul neamțului: "Soluție mai bună nu există"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 august 2017 16:04

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a declanșat o serie incredibilă de acuze la adresa selecționerului Christoph Daum, din cauza căruia spune că a ajuns să nu mai urmărească meciurile naționalei. 

"Din cauza antrenorului care este acolo nu mă mai uit la meciurile României, nu mă mai interesează. Vreau să luăm bătaie cu 7-0, ca să terminăm cu el! Vreau să mâncăm bătaie! Două bătăi tari vreau să luăm, ca să terminăm cu el. Altfel nu scăpăm de el. E dureros ce spun, dar vreau să mâncăm bătaie ca să scăpăm de Daum!

El jignește poporul român, nația noastră, jignește prin agresivitatea lui. Se crede superior nouă, dar noi îi știm trecutul. Dacă așa am ajuns, vai de capul nostru! Când îl văd, dau pe alt program. Că el pregătește viitorul. Du-te în Germania și pregătește viitorul! De aia vreau să mâncăm bătaie 5-0, ca să nu mai pregătească el viitorul", a declarat latidundiarul, la ProX. 

În opinia lui Becali, Gheorghe Hagi ar fi cea mai indicată soluție pentru postul de antrenor al naționalei după ce contractul lui Daum va lua sfârșit.

"E cea mai bună variantă de selecționer. Mai bun ca Hagi poate să fie cineva? A demonstrat-o, a câștigat campionatul cu o echipă de copii. Mai mult fotbal ca Hagi nu știe nimeni. Nu poate nimeni să reprezinte mai bine România decât Hagi", a declarat George Becali, la ProX.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (43)
its1134
its1134  •  01 Septembrie 2017, 01:49
Postat de Florin Gugulica pe 31 August 2017, 20:10

Ciobanule știm toți ca pe daum nul corupi și nu va convoca niciodată toți jucătorii stelei ca sa poți tu saI vinzi mai scump

Nu vrei să înveti limba română, ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1694034334149732
Florin Gugulica  •  31 August 2017, 20:10

Ciobanule știm toți ca pe daum nul corupi și nu va convoca niciodată toți jucătorii stelei ca sa poți tu saI vinzi mai scump

mordved
mordved  •  31 August 2017, 14:06

Cioban raios, tu si cu nas'tu jigniti poporul roman, limba romana, dreapta judecata, credinta si tot ce se mai poate. Cat de *** poti sa fii ca sa-ti doresti sa piarda la scor echipa tarii tale? Si voi, scribi lingai, de ce publicati toate elucubratiile acestui oligoid?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează