FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELARUS - ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ DIN BUDAPESTA Gazon „dalmațian” » Gazeta a surprins imagini șocante pe stadionul lui Ujpest, unde România va juca cu Belarus

Gazon execrabil pe stadionul lui Ujpest, care va găzdui meciul Belarus - România  // foto: GSP +15   FOTO
Gazon execrabil pe stadionul lui Ujpest, care va găzdui meciul Belarus - România // foto: GSP

Articol de , - Publicat marti, 10 octombrie 2023 19:05 / Actualizat marti, 10 octombrie 2023 19:41

Ca și în Kosovo, România va avea parte din nou de un gazon problematic la Budapesta. Partida cu Belarus, de pe stadionul lui Ujpest, se va juca pe o suprafață de joc cu multe probleme.

  • Reporterul Vlad Nedelea și operatorul video Iosif Popescu sunt la Budapesta și transmit toate informațiile relevante înainte, în timpul și după meciul dintre Belarus și România.

Programul s-a complicat teribil pentru naționala României după ce Israel și-a amânat meciurile următoare din cauza războiului izbucnit acolo. Bătăi mari de cap pentru Edi Iordănescu, care va avea încă o mare problemă. 

Așa cum s-a întâmplat și în Kosovo, unde a plouat, iar suprafața de joc a fost inundată, România nu va avea parte de un gazon prea „prietenos” nici la Budapesta.

VIDEO. Gazon execrabil pe stadionul lui Ujpest, care va găzdui meciul Belarus - România 

Gazeta Sporturilor a ajuns în capitala Ungariei și a surprins câteva imagini aeriene cu suprafața de joc a stadionului „Szusza Ferenc”. Sunt probleme, destul de mari, pentru că se văd porțiuni destul de extinse cu pământ, zone peticite sau unde iarba este foarte rară.

În special extremitățile gazonului sunt cu probleme, acolo se pot observa cele mai mai multe zone fără iarbă. Cei care se ocupă de îngrijire au căutat să peticească sau să pună nisip, însă de la înălțime totul se vede rău. 

Probabil că iarba se va deteriora și mai mult mâine seară, când echipele vor avea antrenamentele oficiale. Din imagini se poate observa că poarta din dreapta este cea la care sunt cele mai multe probleme.

+11 FOTO

Belarus - România, meci în anonimat

Atmosfera din jurul arenei e una foarte liniștită, nimeni nu știe că aici se va juca joi Belarus - România. Evident, la stadion nu este niciun afiș în acest sens și pentru că partida se joacă fără suporteri. 

Oamenii ce locuiesc în zonă, fani ai lui Ujpest, habar nu aveau în momentul în care au fost chestionați despre meci că aici va avea loc o partidă din preliminariile Euro 2024.

13.500 locuriare Szusza Ferenc Stadium, arenă renovată în 2001 ultima dată

Citește și: 

Răzvan Marin, îngrijorat înaintea meciului cu Belarus: „Ne afectează într-un fel”

„Cu Belarus s-ar putea să avem surprize” » Un nume mare îi pune în gardă pe „tricolori” și explică marea problemă a naționalei

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
fibra
fibra  •  11 Octombrie 2023, 07:57

Aproape ca pe Tunari.

flob
flob  •  11 Octombrie 2023, 07:27

Ciudat. Sa investești masiv in afara granitelor și să ai cele mai bune terenuri acolo, iar la tine la o echipă cu tradiție sa ai terne de județeană, mi se pare a premeditare. UEFA cum accepta așa ceva într-o competiție foarte importanta? Ne-am întors în timp și jucam pe mocirlă? De ce in preajma meciurilor de la Euro sub 21 de ani nu au acceptat un amical pe Giulești la Centenar și acum accepta această *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tase67
tase67  •  10 Octombrie 2023, 22:56
Postat de ambrus pe 10 Octombrie 2023, 21:23

De șmacheri, ce sunt ăștia din Belarus!?!

Pai de ce, pentru ca sefii belarusilor simt, sau cred ei, ca Budapesta este mai aproape de ei, si fizic,teritorial, dar si prin acel ton suspect, politic, de la virf, care se distanteaza de tonul venit dinspre vest. Poate asa isi autoacorda belarusii un avantaj al, sa ii zicem , propriului teren, de natura mai mult psihologica, pentru ca se va juca oricum fara spectatori. Cred ei ca la Budapesta terenul este un pic mai mult neutru pentru ei decit pentru ceilalti

Vezi toate comentariile (12)
Comentează