FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA, JOI, 21:45, TVR1, GSP.RO

Biletele la România-Finlanda se pun în vînzare AZI » Iată cum poţi intra în posesia lor

Articol de - Publicat marti, 06 octombrie 2015 00:00

Aseară, într-o şedinţă de urgenţă a Federaţiei Române de Fotbal, s-a stabilit că tichetele se vor vinde începînd din această dimineaţă, de la ora 11:00.

Casa Fotbalului a luat foc după ce pedeapsa meciului fără spectatori împotriva Finlandei a fost amînată. "Federalii" au decis, aseară tîrziu, că biletele vor fi puse în vînzare începînd de astăzi, ora 11:00, pe site-ul bilete. frf.ro.

Fiecare suporter îşi va imprima biletul în sistem eTickets: după cumpărare, îl va imprima şi se va prezenta cu el la intrarea în stadion. În plus, aseară se discuta şi varianta tipăririi unor bilete pentru a fi vîndute la casele Arenei Naţionale.

Ar putea fi reportată cu Muntenegru

Decizia a venit aseară, la ora 19:25. Avocații Adrian Stîngaciu și Paul Ciucur au reușit să obțină o suspendare a hotărîrii UEFA pînă la epuizarea tuturor căilor de atac ale FRF.

Ce înseamnă asta? "Nu au contestat rasismul, ci au punctat că mai puteau contesta decizia şi la TAS. UEFA s-a întrunit de urgenţă şi a dat decizia favorabilă nouă", au punctat persoane din Federaţie.

Aşa că vom avea spectatori la confruntarea cu Finlanda, însă pedeapsa ar putea fi reportată pentru jocul cu Muntenegru, primul din calificările pentru CM 2016 (4 septembrie 2016).

"Biletele vor fi puse la vînzare pe rînd, nu am hotărît un număr fix. Mai întîi primul inel, apoi al doilea, apoi ultimul. Sperăm să fie stadionul plin, mai ales că preţul biletelor va fi unul mic"
Sursă FRF

CUM NE CALIFICĂM:

Batem în ambele meciuri sau scoatem 4 puncte din cele două partide şi avem locul la Euro 2016.

 CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 17p
2. România 16p
3. Ungaria 13p
4. Finlanda 10p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
valassul
valassul  •  06 Octombrie 2015, 09:13

Un calcul ceva `CUM` nu ne calificam?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează