FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Biroul lui Daniel Prodan din sediul Federaţiei a fost evacuat, fostul internaţional a luat foc: "Marean Nevalidatu' e o nulitate!"

Articol de - Publicat miercuri, 30 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 aprilie 2014 21:54

"Tătuca" l-a poreclit astfel pe Răzvan Burleanu şi l-a atacat frontal şi pe secretarul general Chivorchian: "Sînt mîhnit că n-au avut curaj să stea în faţa mea şi să-mi spună direct, sînt nişte laşi"

Războiul Prodan - Burleanu a ajuns în stadiul evacuărilor. Ieri, lucrurile fostului internaţional au fost mutate din biroul de la Casa Fotbalului, iar fostul fundaş a luat foc! Contactat de Gazetă în timp ce se întorcea de acasă, de la Satu Mare, "Tătuca" s-a dezlănţuit: "Chivorchian a semnat referatul de evacuare. O dovadă de laşitate din partea lui şi a lui Marean Nevalidatu'. În Ardeal e o vorbă: «Cînd taurii se bat, viţeii stau deoparte şi se uită». Nu era locul lui Chivorchian să se bage în acest război!".

"Cine pierde iese din fotbal!"
Prodan a explicat şi ce avea în birou: "Canapelele şi lucrurile mele personale, nimic din partea Federaţiei. Îl rog frumos pe Nevalidatu' să nu zgîrie tabloul cu Generaţia de Aur, în încercarea de a da mîna cu toţi din poză!". A conchis: "Sînt mîhnit că Marean Nevalidatu' şi Chivorchian n-au avut curaj să stea în faţa mea şi să-mi spună direct de evacuare. Nu mă cobor la nivelul Nevalidatului, e un personaj nul. E un război din care cel care va pierde se va alege cu ieşirea definitivă din fotbal!".

"M-a oprit radarul spre Bucureşti, m-au recunoscut băieţii de la Poliţie, m-au iertat de amendă şi s-au luat cu mîinile de cap de ce se întîmplă la FRF: Bă, daţi-l jos pe ăla! Cum naiba a ajuns preşedinte?"
Daniel Prodan

"Biroul domnului Prodan nu a fost evacuat, ci relocat, mutat în altă parte"
Gabriel Berceanu, director de comunicare FRF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  30 Aprilie 2014, 21:48

"M-a oprit radarul spre Bucureşti, m-au recunoscut băieţii de la Poliţie, m-au iertat de amendă şi s-au luat cu mîinile de cap de ce se întîmplă la FRF: Bă, daţi-l jos pe ăla! Cum naiba a ajuns preşedinte?" .....Cred ca pe Prodan l-au oprit cei ce efectuau lucrari la drumuri, care purtau veste fosforescente, dar fiind in starea lui "naturala", a crezut ca e oprit si "indrumat" de....politisti ! PS Ca sa meriti un birou la FRF , Relatii Internationale, trebuie macar sa termini 8 clase ca de jucat afara si Nicolita are ocazia !

amadeo40
amadeo40  •  30 Aprilie 2014, 20:27

Pai probabil ca nu te-a gasit niciodata treaz !!?

costy
costy  •  30 Aprilie 2014, 12:34

ca si tine..:)) TU CE ESTI MAI PRODANule..!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează