FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA

Stelea, discurs exploziv înainte de Israel - România: „Suntem sub ei, nu ne respectă nimeni. Mi-ar plăcea să spun lucruri frumoase, dar...”

FOTO: Instagram @Bogdan Stelea
FOTO: Instagram @Bogdan Stelea

Articol de - Publicat joi, 16 noiembrie 2023 10:45 / Actualizat joi, 16 noiembrie 2023 11:22

Bogdan Stelea (55 de ani), fostul portar al echipei naționale, a avut un discurs dur înainte de Israel - România, meciul care ne poate duce la EURO 2024. „Tricolorii” au nevoie de un punct pentru a se califica înainte de ultimul meci, cu Elveția.

  • Israel - România are loc sâmbătă, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV

Stelea nu vede jucătorii români la nivelul israelienilor și crede că elevii lui Edi Iordănescu ar trebui să profite de moralul scăzut al Israelului, țară aflată în război cu Palestina.

Calcule după Israel - Elveția » Cum se califică România la EURO 2024
EURO 2024
Calcule după Israel - Elveția » Cum se califică România la EURO 2024

Bogdan Stelea, discurs dur înainte de Israel - România: „Nu suntem la nivelul lor”

„Israelul nu e deloc într-o situație bună, mai ales din punct de vedere al moralului. Chiar nu au cum să nu fie afectați de tot ce li se întâmplă, iar asta cu siguranță că o să îi condiționeze. 

Totuși, se pot întâmpla multe. Nu m-aș lua nici după meciul lor cu Kosovo nici după cel cu Elveția. Ei pot fi condiționați negativ sau să fie foarte motivați în funcție de joc și rezultate. N-ai de unde să știi.

Depinde foarte mult însă și de noi, cum o să reușim să controlăm meciul. Motivația lor poate fi foarte mare și se pot mobiliza la meciul cu noi, pentru că până la urmă acesta e cel mai important.

Nu trebuie să le dăm șanse să își facă jocul, dar sincer să fiu nu e diferență foarte mare de valoare între noi și ei. Nu cred că avem vreun jucător care să joace la nivelul unde sunt ai lor. Cert e că noi stăm mai bine în clasament, avem un ascendent moral, suntem mult mai odihniți ca ei, plus că avem liniște. Trebuie să profităm la maximum de toate aceste lucruri.

Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, pentru că nu suntem noi superiori Israelului. Ca valoare individuală suntem chiar sub ei. Eu nu îmi aduc aminte un meci de-al nostru cu o echipă cu care ne batem la calificare și în care noi să avem inițiativa. I-am dominat doar în momentul în care ei au lăsat garda jos. Nici măcar pe Kosovo și poate trebuie să spun asta încă o dată”, a declarat Stelea, potrivit Fanatik.

Stelea: „Mi-ar plăcea să spun lucruri frumoase, dar nu suntem la un nivel extraordinar”

Stelea a continuat în aceeași notă: „Aș vrea să pot să spun mai multe lucruri despre echipa națională, dar nu avem o identitate. Nu există un jucător care să zici că e sclipitor la fiecare meci, pune piciorul pe minge într-un anumit moment și face lucruri.

Nici măcar Ianis Hagi și Nicolae Stanciu. Nu în orice moment în care pun piciorul pe minge se întâmplă ceva. Stanciu are un anumit nivel, și-a asumat rolul de lider, e căpitan, dar… Cred că ne calificăm la Campionatul European în acest moment pentru că pur și simplu ne-am lăsat duși de val.

Suntem în căutări, ne batem să ajungem să avem o identitate, nu ne respectă aproape nimeni și toți care vin să joace suntem cu ei aproape pe muchie de cuțit cu ei. Ne batem cu echipe de nivelul 2-3, ăștia suntem. Sunt alături de echipa națională, dar văd care e realitatea și o accept.

Mi-ar plăcea să spun lucruri frumoase, dar nu suntem la nu nivel extraordinar”.

Clasamentul grupei României

VIDEO. Toate informațiile înainte de Israel - România

Citește și:

Reacții dure și în Elveția: „Din cauza acestor domni, trebuie să strângem din fund. Cea mai proastă campanie!”
ISRAEL - ELVEȚIA 1-1
Reacții dure și în Elveția: „Din cauza acestor domni, trebuie să strângem din fund. Cea mai proastă campanie!”
Cine transmite la TV Israel - România, meciul care ne poate duce la EURO 2024, și cine comentează partida
ISRAEL - ROMÂNIA
Cine transmite la TV Israel - România, meciul care ne poate duce la EURO 2024, și cine comentează partida

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  16 Noiembrie 2023, 15:02

IIsus Christos a fost rastignit de "evrei" . Noi suntem crestini . Luptam de aceasta data , cu multa daruire , vointa , sacrificiu si cu cel mai de pret dar :"Credinta" . Haideti baieti ... Ne trebuie o victorie frumoasa ! Amin !

1ianuarie
1ianuarie  •  16 Noiembrie 2023, 13:39

Autorul articolului ne informează că Israelul este în război cu Palestina. Asta chiar e o știre mondială!!! Alo, redacția, nu mai dați drumul la preșcolari pe ușile Ringier-ului, v-ați făcut destul de râs.

fibra
fibra  •  16 Noiembrie 2023, 12:53

E realist.Toti cu capul pe umeri vad realitatea.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează