FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA, AZI, 21:45, TVR1, GSP.RO

Boicot! Veşti bune pentru noi: ultraşii maghiari nu vin la meciul depe Groupama Arena

Articol de - Publicat vineri, 04 septembrie 2015 00:00

Nemulţumiţi de unele decizii ale federaţiei, suporterii care au provocat mari probleme în Bucureşti acum doi ani nu vor fi în tribune.

Groupama Arena va fi plină diseară. Sînt aşteptaţi 22.000 de fani, dintre care peste 1.000 de susţinători ai "tricolorilor".  Însă din mulţime vor lipsi tocmai cei mai vocali dintre suporterii gazdelor, ultraşii lui Honved, Ferencvaros sau Videoton!

Deşi federaţia maghiară susţine că este vorba de o pedeapsă impusă de UEFA după incidentele pornite de aceştia la ultimele jocuri, sursele Gazetei spun contrariul. "Bărbaţii în negru nu vor veni pentru că sînt într-un conflict cu federaţia!".

Scanner antipetarde

Ce îi nemulţumeşte pe maghiari? "În primul rînd, nu le place stadionul. Groupama Arena e o construcţie nouă, 4 stele în clasificarea UEFA, fiind prevăzută cu un scanner antipirotehnic. La ultimele jocuri le-au fost confiscate petardele, fumigenele şi celelalte materiale inflamabile. Ei văd asta ca pe o sufocare a fenomenului ultras", explică ungurii.

În plus, lipsa de rezultate din ultima vreme şi schimbarea antrenorului, venirea neamţului Bernd Storck în locul fostului căpitan Pal Dardai, au alimentat nemulţumirea durilor din Budapesta. Iar meciul lor s-a jucat în ultima săptămînă: s-a scandat anti-România la meciurile din campionat!

Au dat peste cap Centrul Vechi

Acum doi ani, înaintea unui 3-0 de poveste din preliminariile CM 2014, ultraşii maghiari au creat incidente grave în Gara de Nord, unde au sosit cu trenurile, şi în Centrul Vechi al Capitalei. Au existat răniţi şi arestaţi. Apoi, la meci, facţiunea dură a suporterilor de la Budapesta s-a întors cu spatele în momentul intonării imnului României.

4.000 €a fost amenda maximă pe care a acordat-o federaţia maghiară după ce ultraşii din Ungaria au scandat împotriva României la meciurile din campionatul vecin

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
para.para
para.para  •  04 Septembrie 2015, 12:12
Postat de avetinevoiedegramatica pe 04 Septembrie 2015, 09:17

"depe" ?????? "depe"?????? Deontologilor! Profesionistilor! *** ....

Asa se intampla cand lor le pasa de sport mai mult decat limba romana.

pol1iasi
pol1iasi  •  04 Septembrie 2015, 10:17
Postat de avetinevoiedegramatica pe 04 Septembrie 2015, 09:17

"depe" ?????? "depe"?????? Deontologilor! Profesionistilor! *** ....

daaaaaa..DEPE...adica...vine de laaaaa DEPECHE MODE :)

avetinevoiedegramatica
avetinevoiedegramatica  •  04 Septembrie 2015, 09:17

"depe" ?????? "depe"?????? Deontologilor! Profesionistilor! *** ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează