FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANALIZA LUI BOLONI

Boloni: "Nu ştiu în ce lume e naţionala, cert e că ne poate bate oricine" :S

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 iunie 2010 00:00

Ex-selecţioner, Loţi Boloni explică declinul echipei naţionale şi se teme că în acest moment prima reprezentativă poate pierde în faţa oricărui adversar.

"E greu de spus dacă suntem în lumea a doua sau în a treia. Dar e clar că nu suntem în prima. De fapt, nici nu ştiu dacă am fost acolo vreodată. Poate că se vor supăra anumiţi oameni, însă fotbalul nu înseamnă doar naţionala.

Înseamnă organizarea tinerilor, numărul fotbaliştilor legitimaţi la juniori şi la seniori, numărul terenurilor de fotbal şi aşa mai departe. Una e să ai o echipă, alta e să ai un fotbal.

La noi a existat, într-adevăr, o perioadă în care naţionala a tras în sus întreg fotbalul românesc, dar acum am ajuns într-o situaţie în care şi la nivel de prima reprezentativă ne poate bate oricine!

Nici calitativ, nici din punct de vedere numeric nu avem resursele necesare pentru a construi o naţională puternică.

În primul rând, aria de selecţie s-a micşorat extrem de mult. Acum zece ani, campioana României avea 16 români în echipă, acum nu ştiu dacă are măcar şase!", a declarat Ladislau Boloni în Adevărul.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
 •  06 Iunie 2010, 01:19

Si daca-l cititi pe "@stelist",invatati ceva.

 •  06 Iunie 2010, 01:16

Tot timpul cand a spus ceva de Romania,multa lume l-a injurat.Daca am intelege(in special cei ce conduc fotbalul) ceea ce spune,fotbalul romanesc s-ar schimba mult.Oameni precum Ienei si Boloni trebuiesc ascultati.Ei stiu ce spun.

 •  04 Iunie 2010, 13:39

@misha, cum doar noi, cand noi ne-am ales sa fie asa?? noi astia multi de care zici tu, sutem mult mai multi prosti crunti decat macar putin destepti. Acum cultivam ce am semanat: prostie, saracie si mizerie! Daca o data la 5 ani avem seansa sa facem ceva si atunci, mascandu-ne indolenta, nepasarea si prostia spunem ca "la fel sunt toti" sau "imi place de asta ca e prost ca mine, injura ca mine, vorbeste pe limba mea"... ce pretentii sa mai ai? Taiati din bugetul educatiei in

Vezi toate comentariile (5)
Comentează