FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Boloni pune tunurile pe Burleanu: "Să-și facă autocritica! Nu a rezolvat nimic pentru binele fotbalului românesc"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 14 septembrie 2017 21:27

Ladislau Boloni (64 de ani), selecționer al României în urmă cu 16 ani, e de părere că Răzvan Burleanu e principalul vinovat pentru situația dezastruoasă în care se află prima reprezentativă. 

"Ca președinte, când ajungi să aduci un străin la națională, practic, îți joci ultima carte. Înseamnă că antrenorii români nu sunt buni. Răzvan Burleanu trebuie să-și facă autocritica! În primul rând, este greșeala lui. Nu a reușit să rezolve nimic pentru binele fotbalului românesc. Federația și Liga sunt vinovate!", a mărturisit Boloni, în cadrul unui interviu acordat pentru Libertatea.

Boloni a tratat și subiectul noului selecționer, însă întărește ideea conform căreia nu banca tehnică a naționalei reprezintă principala problemă a fotbalului autohton. 

"Eu întreb care este strategia Federației de a ajuta selecția la echipa națională? De 10 ani nu se face nimic. Cu Contra sau cu Rednic, cu Dan Petrescu sau cu Andone jucătorii tot aceeași sunt, iar rezultatele tot alea. Poate unul este mai norocos și nimerește într-o grupă accesibilă, poate se schimbă regulile și se vor califica 70 de echipe la Mondiale.

Cu ce ajută Federația dezvoltarea selecției? Cluburile se confruntă cu probleme grave, iar antrenorii și jucătorii fac ce pot. Nici Iordănescu n-a avut de unde alege și ne-am făcut de râs la Euro. Înseamnă că toți sunt proști? Cu ce l-am ajutat pe Daum să dezvolte selecția? ", a mai spus Boloni, conform sursei citate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
1694034334149732
Florin Gugulica  •  16 Septembrie 2017, 00:11

Ba iam văzut de o mie de ori la naționala și pe Budescu și Pe Alibec nu au nivel de Europa .

504878199852993
Ionescu Corneliu  •  15 Septembrie 2017, 11:31

OPENUL aista,pe langa ca-si ascunde identitatea e si un "PAPAGAL"vorbitor,iar frazele lui emana fix-nix,ce mai apa de ploaie ce cuge siroaie de te imoaie.

ray51
ray51  •  15 Septembrie 2017, 10:52

Stimate Loti, i-ai vazut pe Alibec si Budi aseara? Si nu numai aseara. Mai sunt si altii. Trebuie sa ai ochi de selectioner. Sa sti sa gestionezi 'mofturile' unora. Sunt 'simandicosi' / 'copii' mari / mai rebeli - da' cand au pus piciorul pe minge, se vede. Din astia ne trebuie la Nationala.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează