FOTBAL  »  NATIONALA  »  ADVERSARI EURO 2012

Bordeaux vrea să-l blindeze pe Blanc: încă 10 ani de contract!

Articol de - Publicat marti, 09 februarie 2010 00:00

Conducătorii lui Bordeaux vor să dejuce planul Federaţiei Fanceze de Fotbal, care intenţionează să-l pună selecţioner pe antrenorul lor, Laurent Blanc (foto), după Mondialul din Africa de Sud.

 

Blanc ar urma să-l înlocuiască la echipa naţională pe Raymond Domenech, dar principalul acţionar al campioanei Franţei, Nicolas de Tavernost, susţine că nu va renunţa cu nici un chip la actualul tehnician. "Proiectele noastre de viitor îl prind şi pe Laurent Blanc. El va rămîne la noi cît de mult posibil. Sîntem pregătiţi să-i oferim un contract pe zece ani", a spus Tavernost în cotidianul L'Equipe.

Reprezentativa Franţei e adversara "tricolorilor" în grupa de calificare la Euro 2012

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
 •  09 Februarie 2010, 13:29

Conducatorii lui Bordeaux vor sa "DEJUCE" :)) Se spune "sa dejOAce". E un antrenor bun Blanc. Ma gandesc ca Bordeaux fiind totusi o echipa mica, Blanc va ramane mult timp acolo pentru a construi o forta, asa cum Alex Ferguson antreneaza de aproape 20 de ani pe Manchester Utd

 •  09 Februarie 2010, 11:58

Sper sa nu vina la Nationala pt ca atunci nu avem nici o sansa la locul 1 in grupa.A facut o treaba excelenta la Bordeaux si sunt curios unde se va opri in Europa in acest an.

 •  09 Februarie 2010, 10:50

O sa vina la United in locul lui Alex Ferguson... Asa ca il puteti blinda cum vreti, tot o sa vina daca oferta va fi pe masa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează