FOTBAL  »  NATIONALA  »  NEMULTUMIRE

Bosumflaţi

Articol de , - Publicat miercuri, 13 februarie 2008 00:00

"Tricolorii" sînt supăraţi pentru că FRF le-a dat "doar" cîte 10 bilete la fiecare meci

Mircea Sandu nu are probleme numai cu miile de suporterii intrigaţi de procedura de vînzare a biletelor pentru publicul larg. Modul în care preşedintele FRF a împărţit cele 5.850 de tichetele rezervate "Familiei Fotbalului" i-a nemulţumit pe jucătorii de bază ai "naţionalei". "Am muncit să obţinem calificarea la Euro, iar acum ne daţi doar 10 bilete la fiecare meci pentru familiile noastre? Nu ne ajung!", i s-au plîns "tricolorii" lui Mircea Sandu.

Fotbaliştii nu sînt singurii bosumflaţi. Observatori, foşti jucători ai "naţionalei" sau arbitrii sînt în aceeaşi situaţie. Ex-"centralul" FIFA Constantin Miclea a povestit că "am cerut tichete pe 4 februarie, dar mi s-a spus că deja s-au distribuit. Am mers la toate partidele din preliminarii, n-am cum să fiu la Euro! E o ruşine cum s-au împărţit şi aceste bilete pentru ! Trebuia şi aici o tragere la sorţi şi cu criterii de împărţire".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  18 Februarie 2008, 15:28

taceti bah din gura ... baietii astia au muncit 8 ani de zile ca sa ne duca si pe noi in europa. ei au muncit , datorita lor am iesit pe strazi . federatia trebuia sa le dea 50 de bilete nu 10. apropo stie cineva unde se vand tricouri originale cu echipa nationala ?

 •  13 Februarie 2008, 18:16

vai marele central miclea... mortii maaaatii strigi tu la meciuri bai hahalero??? vaaaai...astora nu le ajung biletele pentru cooorve

 •  13 Februarie 2008, 12:35

Tare Moira, super...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează