FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELGIA - ROMÂNIA, VINERI, 21:45, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Bourceanu are colică renală şi nu a făcut deplasarea în Belgia

Alexandru Bourceanu
Alexandru Bourceanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 09 noiembrie 2011 20:53

Lotul echipei naţionale a plecat în această seară, la ora 17:00, spre Belgia, acolo unde va disputa un amical, vineri, cu echipa gazdă.

Din cauza unei colici renale, mijlocaşul Stelei, Alex Bourceanu nu a mai putut face deplasarea cu echipa. În locul lui, selecţionerul Victor Piţurcă l-a chemat pe rapidistul Nicolae Grigore. Şi Gabriel Torje a avut o problemă medicală care l-a împiedicat să participe la un antrenamentul de luni al echipei naţionale, acesta alegîndu-se cu enterocolită de la ciuperci.

Delegaţia României a ajuns în Belgia în jurul orei 20:15, ora locală.

Belgia  - România se joacă vineri, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi liveTEXT pe GSP.RO şi m.gsp.ro. Partida va fi comentată pe Radio GSP

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
redsef2005
redsef2005  •  09 Noiembrie 2011, 21:53

La cat de penibil a fost cu Belarus si cat de catastrofal s-a prezentat la Haifa numai un idiot ca Piturca il mai convoca in continuare pe Bourceanu!!! Dar na, trebuie sa creasca cota nulitatilor clanului Becali, bunul simt nu are ce cauta in selectia barbugiului... Tatarusanu nu apara la club, dar e chemat la lot - pe ce criteriu??? Asta nu e Nationala Romaniei, e taraba cu vanzare expusa de samsarul cu fixatii stelisto-gorjene!!!

alpin
alpin  •  09 Noiembrie 2011, 21:06

A baut apa dupa Gigi Becali!!!

fenomeno89
fenomeno89  •  09 Noiembrie 2011, 20:05
Postat de forumeer pe 09 Noiembrie 2011, 18:04

Cum sa-l iei pe Nicolae Grigore? Si pe portarul de 16 ani al Stelei, Cojocaru, daca il pui inchizator, joaca mai bine ca ala! Nici daca voiam nu puteam sa gasesc un jucator mai slab!! Chiar nu gasea un jucator tanar, de perspectiva pe postul asta, sa se acomodeze cu atmosfera de la nationala?!

pai ce, BOUceanu e mai bun?:D:D:D hai sa fim seriosi, avem juma de nationala dintr-o echipa de locul 7....ce performante mai vrem???cei mai buni stau acasa si noi jucam cu oite

Vezi toate comentariile (11)
Comentează