FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Brazilianul din Liga 1 care vrea la naţionala României: "Nu vă gândiţi că voi fi noul Hagi" + Reacţia FRF

Articol de GSP - Publicat marti, 07 noiembrie 2017 18:07

Eric de Oliveira (31 de ani) joacă în prezent pentru Viitorul şi anunţă că în 3 luni îşi va lua cetăţenia română. Mijlocaşul ajuns în România în 2007 recunoaşte că şi-ar dori să îmbrace tricoul echipei naţionale condusă de Cosmin Contra. 

"În 3 luni maximum pot deveni cetăţean român. Cu siguranţă pot face faţă la echipa naţională. Nu vă gândiţi acum că voi fi noul Hagi, dar simt că pot fi de mare ajutor. Eu vreau să ajut România să meargă mai în faţă. E greu de vorbit pentru că eu am ceva în suflet pentru România.

Îmi doresc foarte mult să joc pentru România. Dacă voi avea ocazia vreau să fiu cel mai bun de la naţională. Mă simt onorat că se vorbeşte despre mine la naţională. Nu pot fi eu primul care să facă pasul, trebuie să existe dorinţă de acolo pentru aducerea mea", a declarat Eric de Oliveira la TV Telekom Sport.

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Burleanu, susţine că după meciurile amicale cu Turcia şi Olanda, Contra va anunţa ce jucători străini îşi doreşte la naţională: "Cosmin mi-a promis că după aceste două meciuri amicale va întocmi o listă cu jucătorii străini eligibili pe care îi doreşte la naţională".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
haideusicfr
haideusicfr  •  08 Noiembrie 2017, 11:15

In locul "lor" va juca Deac.

chromophobia
chromophobia  •  08 Noiembrie 2017, 06:43

De cand am auzit de Eric in Romania,e un fotbalist peste media camp.nostru insa greseala lui a fost sa tot plece si sa revina in Romania.A avut rezultate bune si la Pandurii,Gaz Metan etc...A ales banii...si cand nu i s-au mai dat,a revenit.Ar fi fost un fotbalist bun pt nationala noastra insa acum e cam tarziu,are 31 de ani...

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  07 Noiembrie 2017, 22:34
Postat de Abigail Laslas pe 07 Noiembrie 2017, 21:46

si se gandeste Eric ca joaca el in locul lui Budescu. he he

statistic, ca si pasatori decisive in liga I,sunt cam pe acolo amandoi! ca Budescu e mai fin o stim, dar e si mult mai puturos! :D

Vezi toate comentariile (5)
Comentează