FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Burleanu a driblat CEx: emisiunea-reclamă de la TVR a fost făcută pe "blat"! Șeful FRF este făcut praf de un șef din Liga 1: "Mută fotbalul pe uliță"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2016 14:10

Gazeta Sporturilor a dezvăluit ieri că Răzvan Burleanu a apărut în cadrul unei emisiuni la TVR în contul unei datorii a televiziunii către FRF. Proiectele promovate de Burleanu au fost "Împreună suntem fotbal" și "Transformă ulița în stadion". 

Astăzi, ediția tipărită a Gazeta Sporturilor scrie  Răzvan Burleanu a ignorat Comitetul Executiv al FRF când a dorit să capete spațiu în emisiunile TVR în contul unei creanțe de 170.000 de euro. Conform statutului Federației, este necesară aprobarea Comitetului Executiv la fiecare plată care depășește 50.000 de euro. 

Florin Prunea, președintele celor de la CSMS Iași și membru în Comitetul Executiv al FRF ca reprezentant al cluburilor din Liga 1, îl atacă pe Burleanu și critică modul în care acesta a apărut la TVR 1 și planurile pe care le are.

"Hai să vedem câți fotbaliști găsește Burleanu prin sate! Astea-s făcute doar pentru imagine, la fel ca acele centre de juniori pe care le-a deschis și care nu vor produce niciun internațional. Se desființează Rapid, mai toate cluburile au probleme. Ce e asta cu ulița? Mutăm tot fotbalul doar pe ulițe?", a spus Florin Prunea pentru Gazeta Sporturilor.

Citește materialul integral în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală și află care este răspunsul oficial al FRF, cine este persoana care se ocupă de planurile promovate la TVR și în ce alt caz este acuzat Burleanu că nu a consultat Comitetul Executiv.

Tot azi exclusiv print: 

» EXCLUSIV Astra i-a găsit înlocuitor lui Șumudică! Reacția spumoasă a antrenorului campioanei la aflarea veștii

»EXCLUSIV Steaua sparge piața TV! Preț extrem de piperat cerut televiziunilor pentru returul cu Sparta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1069614773107304
Ayșen Boran  •  31 Iulie 2016, 18:56

Burleanu asta si-a batut joc de tot fotbalul romanesc,a desfintat o gramada de echipe,chiar si cea mai titrata din toate,Rapid. Fotbalul nu trebuie sa se mute pe ulita,domnule Burleanu,nu va mai bateti joc de toate echipele de cu nume grele. Nu exista nici macar in tribune spectatori in comune,dar nu numai,urmariti si acum la digi Pandurii-Astra,cativa spectatori,astai liga1,domnule Burleanu? Adevaratele derby sunt intre dinamo,rapid,steaua,cfr Cluj,nu concordia,voluntari,viitorul. Rusine domnule Burleanu pentru ideile fixe pe care le aveti si mai ales pentru rautatea pe care a-ti avut-o fata de Rapid,desfintand-o. Speram ca FRF si LPF sa plateasca pentru desfintarea Rapidului non sportiv. Inca odata rusine domnule Burleanu.

1133416830036006
Gavrilescu Marian  •  31 Iulie 2016, 17:29

Florin, ca specialist in marketing il felicit pe Razvan Burleanu pentru initiativa. Resurse fotbalistice avem sigur, insa nu sunt scoase la lumina datorita distantei fata de orase si posibilitati financiare. Este motivul pentru care nu ajung in liga 1 fotbalistu talentati. Unii sunt gasiti de straini, pe altii nu-i gaseste nimeni. Pe Lacatus l-ai intrebat? Mai vrem un Lacatus, un Dobrin... Nu am cultura care sa-mi permita mai multe exemple.

522906687858661
Nicolae Dumitru  •  31 Iulie 2016, 16:22

*** se crede mare scula la federatie datorita celor din spate cere-l sorijina. Noi suntem prostii care-l suportam! Asa se alege praful de footbalul nostru!!! Neaveniti (ca meserie) dar tari in relatii politice. *** Salutare !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează