FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Burleanu anunță că FRF e la un pas de faliment: "Nu vom mai avea echipe naționale! Federația ar urma să fie radiată"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 mai 2017 14:55

Procesul dezafilierii Universității Craiova se apropie de final, ieri având loc ultimul termen, la Curtea de Apel, iar verdictul ar urma să fie dat pe 31 mai. Vezi detalii.

Răzvan Burleanu a anunțat că FRF va dispărea și va intra în faliment dacă se va menține la Curtea de Apel verdictul dat de Tribunalul București, FRF riscă să intre în faliment din cauza datoriei de 220 de milioane de euro.

"Dacă verdictul va fi nefavorabil Federației, primul impact ar fi acela că nu vom mai avea echipe naționale.

Nu am mai putea avea campionate de fotbal. De ce? Pentru că FRF ar dispărea. Într-un orizont de 12 luni ar trebui să fie radiată. După 12 luni ar trebui să apară o altă federație, dar și atunci ș-ar pune întrebarea dacă nu cumva noua Federație ar trebui să plătească și aceasta prejudiciul organizației anterioarei la Curtea de Apel", a spus Burleanu la TV Dolce Sport.

Citește și: Se anunță falimentul FRF și al fotbalului românesc: "Închidem porțile! Este clar"

Citește și: Vine apocalipsa! Oficialii FRF prevăd sfârșitul fotbalului românesc: "Vom pierde organizarea EURO 2020 și peste 250 de cluburi vor dispărea"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
mircea25
mircea25  •  19 Mai 2017, 00:36
Postat de mircea25 pe 18 Mai 2017, 20:17

Extraordinar !!!! Pai si de ce s-a ajuns aici?! Nu toate aceste cluburi au votat in adunarea generala , la ordinul lui Sandu si Dragomir, sa dezafilieze Craiova? De ce nu au avut atunci curaj sa ii dea in primire pe cei doi *** pentru influenta la care erau supusi? Nu au crezut ca se ajunge aici? Ca se tine Mititelu de capul lor? Au crezut ca pot impartii ciolanul de pe urma echipei si pentru ca erau toti manjiti de tot felul de combinatii care au dus fotbalul in situatia de a avea la majoritatea jocurilor 50-100 de spectatori? La adevaratii suporteri ai FC Universitatea Craiova s-a gandit cineva ? La faptul ca sunt persoane care au crescut langa aceasta echipa si le-a luat- o Sandu , Dragomir, FRF, LPF si toata gasca de *** ca si cand ti-ar executa cineva familia? Dumneavoastra ce despagubire vi s-ar parea justa, daca maine un clan de interlopi v-ar executa familia, v-ar lua casa si toata averea si v-ar inchide intr-un beci intunecat pentru restul zilelor? Sau ce a-ti putea repara cu banii ?

Dar nu inteleg de ce este moderat comentariul. Va reamintesc , in acest moment exista deja o sentinta a Tribunalului Bucuresti ,care deja i-a gasit vinovati pe Sandu si Dragomir . IN ACEST MOMENT ,MIRCEA SANDU SI DUMITRU DRAGOMIR SUNT INFRACTORI. Ei au fost condamnati de o instanta,cate trei ani cu suspendare, acum ei incearca sa micsoreze pedepsele si sumele care le-ar avea de plata ca si despagubiri , impreuna cu forurile pe care le reprezentau si in care isi exercitau influenta.

risc_mix
risc_mix  •  18 Mai 2017, 22:35

Aoleu, o sa dispara echipele nationale?Care echipe burleanule, ca echipele nationale au disparut de mult.Pai ce, tu numesti echipe nationale echipele alea de figuranti, care sunt ciuca bataii la toate nivelurile(juniori,tineret,seniori)?Ba, ma lasi?

para.para
para.para  •  18 Mai 2017, 21:55

Dupa ce au aparut echipe de tip clona, asta mai lipsea, sa apara si o clona de federatie. Oare romanika nu e ea insasi o clona de tara?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează