FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Burleanu are un singur contracandidat: "Doar Hagi îl poate învinge" + Cine l-ar susține din umbră pe actualul preşedinte FRF

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 04 septembrie 2017 18:17

Fostul preşedinte al LPF Dumitru Dragomir îl propune pe Gică Hagi la şefia FRF. ”Corleone” susţine că Hagi e singurul care-l poate schimba pe Răzvan Burleanu în acest moment.

"Burleanu poate fi schimbat într-un singur fel. Să concureze Hagi şi să pună un manager, iar el să se ocupe de problemele tehnice. Dacă va concura Hagi, nu-l bate nimeni.

Numai Hagi poate să câştige. Altfel, în faţa lui Burleanu nu va câştiga nimeni pentru că e ajutat de Vasile Dâncu şi de serviciile secrete. Dacă nu vine Hagi, tot Burleanu o să câştige", a spus Dragomir la Pro X.

Alegerile pentru şefia FRF urmează să aibă loc în martie anul viitor, iar printre candidaţi se numără Florin Prunea, Ciprian Marica şi Răzvan Burleanu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
dudulici
dudulici  •  05 Septembrie 2017, 08:05

Saracul Hagi! Nu-i arde lui de FRF.El face jucatori si vinde tot,caci il costa enorm sa-si tina panarama aia de fecior la Fiorentina!Doar nu mai crede nimeni ca a luat 2 milioane pe el!!!!A dat sigur doua si tot mai da,ca ala nu e bun de nimic!Cica e prea tanar,la 18 ani,dar Bale avea 16 cand a debutat in nationala Tarii Galilor !Or manca "minierii" aia ceva special ca iar au recidivat alaltaieri si un pusti de 17 ani a batut Austria!Saracul hagi!El viseaza ca netotul ala invata ceva pe acolo si...asta il costa mult!

mountytoma
mountytoma  •  05 Septembrie 2017, 00:08

*** trebuie neaparat sa plece de la sefia FRF. cum e posibil ca intr-o perioada cu meciuri atat de importante functionarii FRF sa se certe pe masinile cu care *** ar trebui sa nu primeasca decat Dacii, desi eu le-as da doar biciclete!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10206088110775210
Enver Hoxha  •  04 Septembrie 2017, 23:47

Serviciile l-au pus în 2014 din ordinul lui *** și tot serviciile o să-l țină încă 10-15 ani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează