FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LITUANIA 1-0

Burleanu: "Cu Spania nu veți mai vedea aceeași atitudine relaxată" » Jucător-surpriză evidențiat de președintele FRF

Articol de - Publicat miercuri, 23 martie 2016 22:05

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a vorbit despre plusurile naționalei după meciul amical cu Lituania, scor 1-0, evidențiindu-l printre alții pe Cosmin Moți, autorul unei ocazii importante de gol în repriza secundă.

"Am sesizat câteva plusuri în această seară. Primul ar fi Nicușor Stanciu, care a intrat foarte bine în joc, îmi pare bine pentru el. Mi-a plăcut și de Moți. Apoi, e important e că am câștigat și că n-am luat gol.

Mi-aș fi dorit să avem mai multe ocazii și să înscriem mai mult. Cu Spania cu siguranță nu veți mai vedea aceeași atitudine relaxată ca în această seară", a declarat Răzvan Burleanu.

"A fost o primă repriză plictisitoare, a doua a avut un ritm mai bun. Important e că am câștigat și avem moral cu Spania. Stanciu n-a jucat singur, e un sport de echipă. A avut o execuție foarte bună și și-a confirmat forma. Mai e timp până la EURO, poate mai vin și alți jucători. Important e că am câștigat" Marius Niculae, fostul atacant al lui Dinamo

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
dinamo100
dinamo100  •  24 Martie 2016, 09:55

Eu cred ca uneori se uita un lucru esential: respectul pentru publicul spectator! O echipa poate prinde o zi mai neinspirata, sau sau faca unele greseli, dar mi se pare inacceptabil sa te prezinti pe teren ca sa plimbi mingea aproape tot meciul, fara intentia de a ataca poarta adversa, cu o relaxare vecina cu sictirul. Este greu sa vezi un meci mai plictisitor si lipsit de consistenta decat cel de aseara. Chiar daca e un meci de pregatire cu o echipa mica, din respect pentru oamenii aia care au venit la stadion pe ploaie, nationala ar fi trebuit sa arate ca ii respecta si ca incearca sa faca un spectacol agreabil, nu sa bifeze o victorie de palmares.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  24 Martie 2016, 01:07

ce sa zica un frustrat ca niculae,ala care zicea ca ncurca steaua ,si a ***i

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  23 Martie 2016, 22:43

...toata echipa e nula impreuna cu burlica si kascheta ...am batut niste amatori cu un sut norocos pe care n o sa l mai repete in veci ...Amin!...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează